Η «ιστορική» συνέντευξη Μπογδάνου σε Φουρθιώτη που προέβλεψε τη διαγραφή του: «Αυτό το θράσος σου στοίχισε» (video)

Τα πρόσωπα της ημέρας σε μια «ιστορική» συνέντευξη που δικαίωσε... και τους δυο - Τα φιλοφρονητικά σχόλια που αντάλλαξαν τα αγαπημένα παιδιά του Μαξίμου και αποδείχθηκε προμήνυμα των όσων ακολούθησαν

222 0

Ήταν Νοέμβριος του 2018 όταν ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος αποφάσισε να δώσει συνέντευξη στον Μένιο Φουρθιώτη και την εκπομπή του «Αποκαλυπτικά». Τρία χρόνια αργότερα, μόνο ως προοικονομία θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς τα όσα συζήτησαν μεταξύ τους οι «ισχυροί» άνδρες της δημοσιογραφίας. 

Τότε, το δίδυμο φωτιά συζήτησε, μεταξύ άλλων, τη φιλοσοφία που είχε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος ως δημοσιογράφος, την απόλυση του από τον ΣΚΑΪ, την προσωπική του ζωή, ενώ δεν έχασαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν φιλοφρονήσεις, όπως φαίνεται και στο βίντεο, με τον Μένιο Φουρθιώτη να τον χαρακτηρίζει ως «θρασύ» αλλά όχι με την αρνητική έννοια του όρου και τον Μπογδάνο να απαντά λέγοντας: «προσπαθώ αυτό το θράσος να το γυρίσω σε ευθύτητα»

Μάλιστα, ο Μένιος Φουρθιώτης επέμεινε στον όρο «θρασύς» εξηγώντας πως: «Δεν είσαι θρασύς με την έννοια της ασέβειας. Είσαι θρασύς γιατί ακριβώς ακουμπάς τον τηλεθεατή. Αυτό όμως εσένα, η θρασύτητα, η αλήθεια, χωρίς να βάζει σάλτσες, σου στοίχισε. Και σου στοίχισε από μια επιτυχημένη εκπομπή που εν κατακλείδι δεν κόπηκε για τα νούμερα τηλεθέασης».

Σε αυτό το σημείο ο κ. Μπογδάνος αφού ξεκαθάρισε ότι όντως η εκπομπή δεν κόπηκε εξαιτίας των νούμερων τηλεθέασης, σχολίασε πως πράγματι ως αφορμή στάθηκε η θρασύτητα, υπό την έννοια της ευθύτητας και της ειλικρίνειας που εμμέσως παραδέχθηκε ότι τον χαρακτηρίζει.

Τρία χρόνια μετά, το δίδυμο φωτιά απασχόλησε ξανά και από κοινού τη δημοσιότητα, για διαφορετικού βέβαια λόγους. 

Χθες, η είδηση ότι ο Μένιος Φουρθιώτης αποφυλακίστηκε έπειτα από πέντε μήνες στη φυλακή παρά τις βαρύτατες κατηγορίες που του έχουν αποδοθεί, συντάραξε το πανελλήνιο. 

Αλλά η πλούσια σε ειδησεογραφικά νέα δεν σταμάτησε εκεί. Λίγο αργότερα, η αρχηγική εμφάνιση Δένδια  οδήγησε στη διαγραφή του Μπογδάνου από την Νέα Δημοκρατία μετά και το νέο αντι-κομμουνιστικό παραλήρημα του ανεξάρτητου, πλέον, βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας. 

Είχε δίκιο λοιπόν ο Μένιος Φουρθιώτης όταν χαρακτήρισε τον Μπογδάνο «θρασύ» με την έννοια της ευθύτητας και της ειλικρίνειας.  Άλλωστε, με νέα του ανάρτηση ο Μπογδάνος εμφανίστηκε αμετανόητος και αποφασισμένος να συνεχίσει να ξεδιπλώνει την προσωπική του ατζέντα, σχολιάζοντας πως «ορισμένες αλήθειες δεν λέγονται χωρίς επιπτώσεις».

Μόνο λοιπόν, ως προοικονομία θα μπορούσε να χαρακτηριστεί συνολικά η συνέντευξη μεταξύ Μπογδάνου και Φουρθιώτη, αλλά και τα όσα είχε δηλώσει ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος για το θράσος και την ειλικρίνεια που τον χαρακτηρίζει, που τότε στάθηκε αφορμή για την απόλυσή του από το ΣΚΑΪ, και σήμερα αιτία για τη διαγραφή του από την Νέα Δημοκρατία, και ευκαιρία για να πάρουν ρελάνς οι καραμανλικοί.

Δείτε εδώ την «ιστορική συνέντευξη»:

 

Καιρός: Εκεί θα χτυπήσει η κακοκαιρία – Χάρτης με το συνολικό ύψος βροχής (Εικόνες)

5956209

Καιρός: Εκεί θα χτυπήσει η κακοκαιρία – Χάρτης με το συνολικό ύψος βροχής (Εικόνες)

Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης παρουσίασε τις περιοχές που ενδέχεται να εμφανίσουν τα πιο μεγάλα ύψη βροχής.

Γρίπη των πτηνών: Συναγερμός από τον ΠΟΥ για κίνδυνο εξάπλωσης στους ανθρώπους

γρίπη ιός

Γρίπη των πτηνών: Συναγερμός από τον ΠΟΥ για κίνδυνο εξάπλωσης στους ανθρώπους

Οι αγελάδες και οι κατσίκες εντάχθηκαν στον κατάλογο των ειδών που επλήγησαν τον περασμένο μήνα…

Ουκρανία: Συνελήφθη Πολωνός που συνεργαζόταν με τη Ρωσία για σχέδιο δολοφονίας του Ζελένσκι

AP - Ζελένσκι

Ουκρανία: Συνελήφθη Πολωνός που συνεργαζόταν με τη Ρωσία για σχέδιο δολοφονίας του Ζελένσκι

Ο ύποπτος φέρεται να δήλωσε στην πολωνική εισαγγελία ότι είχε αναλάβει την αποστολή να συλλέξει…

Viral βίντεο από Μοντάνα: Ελέφαντας το έσκασε από τσίρκο και έσπειρε τον πανικό στους δρόμους της πόλης

elefantas montana

Viral βίντεο από Μοντάνα: Ελέφαντας το έσκασε από τσίρκο και έσπειρε τον πανικό στους δρόμους της πόλης

Το NBC Montana μετέδωσε πλάνα με τον 58χρονο ασιατικό ελέφαντα ονόματι «Βιόλα» να βρίσκεται στους…

Επίσημη ενημέρωση FIFA για Ντόπινγκ: Δεν υπάρχει θετικό δείγμα στην Εθνική Ανδρών

220328101503 ethniki omada ellada

Επίσημη ενημέρωση FIFA για Ντόπινγκ: Δεν υπάρχει θετικό δείγμα στην Εθνική Ανδρών

“Ο Εθνικός Οργανισμός Καταπολέμησης του Ντόπινγκ ενημερώθηκε επισήμως από τη FIFA πως δεν υπάρχει θετικό…