Τα πράγματα αλλάζουν. Έστε έτοιμοι!

Άλλο να το λες κι άλλο να το βλέπεις. Τέτοιο χάλι, τέτοιο μπάχαλο μέσα σε λίγους μήνες, τέτοιον Μουτζούρη, τέτοια κατηφόρα καμιά κυβέρνηση δεν έχει καταφέρει.

Το προσφυγικό, το ασφαλιστικό, η ζαλάδα στα εθνικά, η διάλυση κάθε θετικού μέτρου που έχει να κάνει με την ασφάλεια, την Υγεία, την Παιδεία, τις συντάξεις, το κοινωνικό κράτος.

Και ξύλο – ξύλο – ξύλο, το παλιό έμπλαστρο της Δεξιάς που ο Μητσοτάκης το καθάρισε από το ξεραμένο αίμα και το έχει αναδείξει σε ψυχή της στρατηγικής του και φάρμακο δια πάσα νόσο. Και πάσα μαλακία.

Το τελευταίο είναι σοβαρό. Διότι ας είμαστε ειλικρινείς. Πέσαμε έξω στους λογαριασμούς μας. Δεν υπολογίσαμε τον ρόλο της μαλακίας – με την αρχαία της έννοια, της μαλθακότητας, της νωθρότητας, της χρήσης του στομάχου περισσότερο από τη χρήση του μυαλού. Μας αιφνιδίασε, ας πούμε, που κοτζάμ υπουργός δεν ξέρει πώς γράφεται ο Αχελώος.

Κοτζάμ πρωθυπουργός δεν ξέρει ότι με τα ΜΑΤ δεν λύνονται τα προβλήματα – οξύνονται. Και κοτζάμ Γεραπετρίτης, ότι άλλο Γενοβέφα κι άλλο UEFA. Από μυαλό αίσχιστοι δηλαδή.

Αλλά μην τα μπερδεύετε. Από στομάχι άριστοι. Και μιλάμε όχι μόνο για το δικό τους στομάχι – ντιλάρω άρα υπάρχω. Αλλά και για το στομάχι κολλητών. Μασάω άρα υπάρχω. Στη μέθοδο “Πώς να τα παίρνετε από πολλούς και να τα πασάρετε στους λίγους”, Columbia οι τύποι. Το παραξήλωσαν όμως.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η έφοδος στα νησιά. Και έσπασαν οι αγωγοί και ξεχύθηκαν τώρα οι μυρωδιές της… μαστίχας και πιάνει τη μύτη του κόσμος και κόσμος. Και «δικοί» τους. Ενώ ο Γολιάθ των ΜΜΕ τους την τρώει την κατακεφαλιά από τον Δαυίδ του Διαδικτύου.

“Μεγάλη αναταραχή, θαυμάσια κατάσταση”, έλεγε ένας παλιός Κινέζος. Εντάξει, δεν το πάμε κι έτσι. Δεν έχουμε και επαναστατική κατάσταση. Αλλά κατάσταση εκτάκτου ανάγκης από την καταστροφική αποτυχία μιας κωμικοτραγικής κυβέρνησης έχουμε. Και οι καιροί ου μενετοί -για να θυμηθούμε τους αρχαίους μας. Για τον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν έχουν χρόνο οι αριστεροί Αρμόδιοι και αριστογείτονες. Όλο και περισσότερο, σε όλο και περισσότερους θα γίνεται φανερό ότι η ελπίδα για να μπει τέλος στην τυραννία της μαλακίας, μην πέσει και μας πλακώσει όλους το χάρβαλο, είναι ο ΣΥΡΙΖΑ.

Τα πράγματα αλλάζουν, πώς το λένε. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σε θέση επίθεσης. Η μητσοτακιάδα των ΜΜΕ θα συνεχιστεί, αλλά θα πάρουν φωτιά και οι φαγωμάρες τους.

Οι εξελίξεις τρέχουν. Καλό είναι συνεπώς να πάρουν τα μέτρα τους. Όλοι. Με το βλέμμα στο αύριο που καταφθάνει. Και θερμή παράκληση από την Ο.Μ. της Χώρας του Ποτέ. Του αριστερού παλίμπαιδος Πίτερ Παν.

Φιλοσοφείτε όσο θέλετε ενόψει συνεδρίου, αλλά άνευ μαλακίας. Μην τη στερήσετε από τη Ν.Δ…

*Πηγή: avgi.gr

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Πολωνία: Ακυρώθηκαν συναυλίες του Ρότζερ Γουότερς λόγω δηλώσεών του για τον πόλεμο στην Ουκρανία

Πολωνία: Ακυρώθηκαν συναυλίες του Ρότζερ Γουότερς λόγω δηλώσεών του για τον πόλεμο στην Ουκρανία

Οι συναυλίες του συνιδρυτή των Pink Floyd, Ρότζερ Γουότερς, ακυρώθηκαν από τους διοργανωτές, αφού σχόλια…

Αστυνομικός-προαγωγός της Ηλιούπολης: Σοκάρει το παραπεμπτικό βούλευμα – Πώς παγίδευσε την 19χρονη

Αστυνομικός-προαγωγός της Ηλιούπολης: Σοκάρει το παραπεμπτικό βούλευμα – Πώς παγίδευσε την 19χρονη

Το modus operandi του αστυνομικού -προαγωγού, ο πατέρας-βιαστής και ο γολγοθάς της 19χρονης και μιας…

Φοιτητικοί σύλλογοι: Συλλαλητήριο και αντικατασταλτική συναυλία καλούν αυτή την εβδομάδα

Φοιτητικοί σύλλογοι: Συλλαλητήριο και αντικατασταλτική συναυλία καλούν αυτή την εβδομάδα

Τρίτη 27/9 και Πέμπτη 29/9 τα δύο ραντεβού των φοιτητών και του αλληλέγγυου κόσμου για…