Τα πολιτικά "λούνα παρκ" και τα δημοσιογραφικά "παρατράγουδα" δεν μπορούν να βοηθήσουν πλέον τον Σαμαρά

[…]

samaras 98

Ξεκάθαρη απάντηση σε δημοσίευματα που θέλουν τη συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ να βρίσκει τους 180 βουλευτές που απαιτούνται για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, δίνει με γραπτή της δήλωση η κοιοβουλευτική εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Μαρίνα Χρυσοβελώνη η οποία επισημαίνει ότι Τα πολιτικά «λούνα παρκ» και τα δημοσιογραφικά «παρατράγουδα» δεν μπορούν να βοηθήσουν πλέον τον Σαμαρά.

“Μετά την τελευταία παρέμβαση του τέως υπουργού Άδωνη Γεωργιάδη που προσπαθεί απεγνωσμένα να βγει από το «ψυγείο Σαμαρά», είχαμε την συντονισμένη δημοσίευση από παραδημοσιογραφικές πηγές «νέων πληροφοριών» για το που θα βρει η Συγκυβέρνηση τους 180 βουλευτές”, αναφέρει η βουλευτής και καταλήγει: “Ας μην αγωνιούν τα κάθε λογής παρατράγουδα. Η ΝΔ-ΠΑΣΟΚ δεν θα καταφέρει να μείνει στην εξουσία και όσοι σιτίζονται από αυτήν θα πρέπει να αναζητήσουν άλλη πηγή βιοπορισμού”.

 

 

Τρόμος στη Νέα Υόρκη: Αεροσκάφος έπεσε σε παραλία ενώ προσπαθούσε να κάνει αναγκαστική προσγείωση- Καρφώθηκε με τη μύτη (video)

Τρόμος στη Νέα Υόρκη: Αεροσκάφος έπεσε σε παραλία ενώ προσπαθούσε να κάνει αναγκαστική προσγείωση- Καρφώθηκε με τη μύτη (video)

Ευτυχώς οι δυο επιβαίνοντες είναι καλά στην υγεία τους