Newsroom

Newsroom

Tα παράπονα Πάγκαλου στην κυβέρνηση για τις… σακαράκες

Απαίτησε και πήρε καινούριο κρατικό αυτοκίνητο. Γιατί μπορεί!

4281814

Όλα κι όλα, δεν επιτρέπεται ο Θεόδωρος Πάγκαλος, ο «μαζί τα φάγαμε» να κάνει τις βόλτες του με αυτοκίνητα «ερείπια». Σε έναν πολιτικό άντρα τέτοιου βεληνεκούς αξίζουν μόνο υπερπολυτελή αμάξια, τελευταίας τεχνολογίας.

Ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ έστειλε επιστολή στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Παναγιώτη Πικραμένο, όπου εξέφρασε τα παράπονά του για τις σακαράκες που του έχουν δοθεί όλα αυτά τα χρόνια. Στην επιστολή προφανώς απαίτησε καινούριο, υπερλουξ αυτοκίνητο και προφανώς το αίτημα του ικανοποιήθηκε.

Την «αποκάλυψη» έκανε η στήλη «Βηματοδότης» δίνοντας πλούσιες λεπτομέρειες για το αίτημα του Θ. Πάγκαλου. Σύμφωνα λοιπόν με τον δημοσίευμα:

«Τα υπηρεσιακά αυτοκίνητα που  παρείχαν έως τώρα στον Θεόδωρο Πάγακλο (και που εκ του νόμου τα δικαιούνταν) ήταν απλώς… σακαράκες. Παλιά μοντέλα, με συνεχεία βλάβες και με εκατοντάδες χιλιόμετρα στο κοντέρ τους. Του τα είχαν παραχωρήσει οι προηγούμενες κυβερνήσεις.

Μαθαίνω λοιπόν ότι έστειλε μια επιστολή περιγράφοντας την κατάσταση των έως τώρα αυτοκινήτων του (με λεπτομέρειες, δηλαδή τύπος και μάρκα αυτοκινήτου χιλιόμετρα κτλ.) στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Παναγιώτη Πικραμένο, και το αίτημά του για ασφαλές αυτοκίνητο, μαθαίνω ικανοποιήθηκε. Άλλωστε το δικαιούται.»

Πολύ γρήγορη και αποτελεσματική η κυβέρνηση στην ικανοποίηση τέτοιων αιτημάτων, ζωτικής σημασίας για το κοινωνικό σύνολο…