Τα παιδιά Καραμανλή, έδωσαν εξετάσεις και πέρασαν σε ελληνικό Δημόσιο Πανεπιστήμιο και ο Μητσοτάκης τα πήγε Yale

Ενώ λοιπόν όλη η Ελλάδα μάθαινε πως η κόρη του πρωθυπουργού θα φοιτήσει σε ένα πανάκριβο αμερικανικό πανεπιστήμιο (Yale), χωρίς να χρειαστεί να μπει στον «κόπο» των πανελληνίων και να αποδείξει εαυτόν, σε μία άλλη μεγάλη πολιτική οικογένεια, συνέβαινε κάτι πολύ διαφορετικό.

mitsotakis karamanlis

Ο κύριος Μητσοτάκης ανακοίνωσε την Πέμπτη αιφνιδίως διά του κυβερνητικού εκπροσώπου, ότι θα ταξιδέψει στις Ηνωμένες Πολιτείες, προκειμένου να εγγράψει την κόρη του στο πανεπιστήμιο. Για την ακρίβεια σε ένα από τα πιο ακριβά πανεπιστήμια του κόσμου.

H επιλογή του πρωθυπουργού να ανακοινώνει αυτό το ταξίδι και την σκοπιμότητα του, την ώρα που δεκάδες χιλιάδες παιδιά έμειναν εκτός πανεπιστημίων με δική του απόφαση, είναι το λιγότερη προκλητική. Την ίδια στιγμή ένα άλλο στέλεχος της ΝΔ, δείχνει την διαφορά νοοτροπίας που υπάρχει στο κυβερνών κόμμα, Συγκεκριμένα τα δύο παιδιά του Κώστα Καραμανλή, ο Αλέξανδρος και η Αλίκη, συμμετείχαν κανονικά στις πανελλήνιες εξετάσεις, επιτυγχάνοντας μάλιστα την είσοδο τους στις σχολές της αρεσκείας τους. Η Αλίκη στις πολιτικές επιστήμες, και ο Αλέξανδρος στην διοίκηση επιχειρήσεων.

Βέβαια, αν το σκεφτούμε καλύτερα ούτε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης ουδέποτε μπήκε στην δοκιμασία των πανελληνίων εξετάσεων. Έφυγε κατευθείαν για το εξωτερικό και γύρισε όπως έφυγε για να διοριστεί επί κυβέρνησης Σημίτη στην εθνική τράπεζα, σε μία παχυλά αμειβόμενη θέση.

 

 

 

Καλαμάτα: Κιτρίνισε τα πάντα η αφρικανική σκόνη – Απίστευτες εικόνες από την περιοχή (video)

2

Καλαμάτα: Κιτρίνισε τα πάντα η αφρικανική σκόνη – Απίστευτες εικόνες από την περιοχή (video)

Σε ταινία παραπέμπει το σκηνικό στην Καλαμάτα μετά την επέλαση της αφρικανικής σκόνης

Κατερίνα Βρανά: «Σελεμπρέισιον γενεθλίων και επιβίωσης» – 7 χρόνια επιβίωσης με δύο δυνατές αναρτήσεις (Εικόνες)

438108010 18426626314000170 825866362010932573 n

Κατερίνα Βρανά: «Σελεμπρέισιον γενεθλίων και επιβίωσης» – 7 χρόνια επιβίωσης με δύο δυνατές αναρτήσεις (Εικόνες)

Σαν σήμερα, στις 23 Απριλίου, η Κατερίνα Βρανά ήρθε αντιμέτωπη με τον θάνατο και κατάφερε…