Newsroom

Newsroom

Τα μηνύματα των πολιτικών αρχηγών λίγο πριν το debate

Οι πρώτες δηλώσεις των πολιτικών αρχηγών στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ λίγο πριν την τηλεοπτική τους μονομαχία

ερτ

Άλλοι με πιο χαλαρή διάθεση, άλλα σε επικριτικό τόνο, οι πολιτικοί αρχηγοί έφτασαν στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ και προχώρησαν στις πρώτες δηλώσεις προς τους δημοσιογράφους. Πιο πολιτική δήλωση από τον Νίκο Ανδρουλάκη.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Εύχομαι να έχουμε μια ουσιαστική συζήτηση και θέλω να πιστεύω ότι οι πολίτες θα πάρουν απαντήσεις, παρά το αυστηρό πλαίσιο» μέσα στο οποίο διεξάγεται η τηλεμαχία, είπε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προς τους δημοσιογράφους, προσερχόμενος

mitsotakis ert

Αλέξης Τσίπρας: Ο διάλογος είναι η πεμπτουσία της Δημοκρατίας. Είναι κρίμα που δεν γίνεται με μεγαλύτερη άνεση διαλόγου. Είναι πολύ αυστηροί οι όροι του debate. Ελπίζω ο ελληνικός λαός, έστω και έτσι, να βγάλει συμπεράσματα.

tsipras ert

Νίκος Ανδρουλάκης: Ο ελληνικός λαός αποφασίζει στις 21 Μαΐου για τις αλλαγές που χρειάζεται η χώρα μας. Είναι αδιανόητο να φεύγουν ακόμα οι νέοι στο εξωτερικό. Όποτε χρειάζεται κάνουμε επίθεση, όταν χρειάζεται κάνουμε άμυνα. Η επίθεση είναι αναγκαία όταν δεχόμαστε επιθέσεις από fake news. Το ΠΑΣΟΚ δεν δέχεται μαθήματα φιλοευρωπαικής πορείας από λαϊκιστές με γραβάτα ή χωρίς γραβάτα.

androulakis ert

Δημήτρης Κουτσούμπας: Μια συζήτηση θα κάνουμε προεκλογικά σε καλό κλίμα, φοράω γραβάτα να είμαστε σουλουπωμένοι

koutsoumpas ert

Κυριάκος Βελόπουλος: Η σημερινή τηλεμαχία έγινε τηλεπαράλληλος διάλογος. Είχαμε πει από την αρχή ότι θέλουμε ελεύθερες ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους.

varoufakis ert

Γιάνης Βαρουφάκης: Απαράδεκτο το πλαίσιο του debate.  Πρέπει να κινηθούμε μέσα σε αυτό και να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να πληροφορήσουμε τον κόσμο για τις θέσεις των κομμάτων μας. Η συνέχεια επί της οθόνης .

velopoulos ert

Αργολίδα: Χωρίς παιδίατρο το Πάσχα-Μήνυση από τον πατέρα παιδιού που τραυματίστηκε

giatros nosokomeio eurokinissi kontarinis 708 3

Αργολίδα: Χωρίς παιδίατρο το Πάσχα-Μήνυση από τον πατέρα παιδιού που τραυματίστηκε

Την πραγματική κατάσταση με την οποία είναι αντιμέτωποι γονείς και παιδιά στην Αργολίδα, τις ημέρες…