Newsroom

Newsroom

Τα μαζεύει τώρα η Αττική οδός και ζητάει συγνώμη για το ολικό «έμφραγμα»

Συγγνώμη μετά τις αντιδράσεις ζήτησε η Αττική οδός για την ταλαιπωρία των οδηγών και εκφράζει τη λύπη της. Κάνει επίσης λόγο για πρωτοφανή γεγονότα που κλήθηκε για πρώτη φορά να αντιμετωπίσει στα 20 χρόνια λειτουργίας της.

5490193

Μετά την αρχική της ανακοίνωση, η Αττική οδός, η οποία εμμέσως πλην σαφώς, επέρριπτε τις ευθύνες για το  έμφραγμα, στον πιο σύγχρονο -θεωρητικά- δρόμο της Αθήνας, στους οδηγούς, καθώς ανέφερε ότι τα έντονα κυκλοφοριακά προβλήματα δημιουργήθηκαν εξαιτίας οχημάτων που ακινητοποιήθηκαν είτε λόγω μηχανικής βλάβης, είτε φόβου και έλλειψης εμπειρίας των οδηγών τους, πριν από λίγο και μετά τις έντονες αντιδράσεις, ζήτησε συγνώμη με ανακοίνωση της.

Παράλληλα έκανε λόγο για πρωτοφανή γεγονότα που κλήθηκε για πρώτη φορά να αντιμετωπίσει στα 20 χρόνια λειτουργίας της. Νωρίτερα ο υπουργός πολιτικής προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης στην έκτακτη ενημέρωση στο περιθώριο της εξέλιξης της κακοκαιρίας “Ελπίς” , άφησε αιχμές κατά της εταιρίας ότι είναι υπεύθυνη για τον εγκλωβισμό δεκάδων οδηγών, καθώς  δεν κατόρθωσε να κρατήσει τον δρόμο ανοικτό παρά τις συσκέψεις στις οποίες υποσχέθηκαν ότι θα έχουν επάρκεια μέσων

Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής :

«Η ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ με αίσθημα ευθύνης ενημερώνει ότι πρωταρχικό και αποκλειστικό μέλημά της την παρούσα στιγμή αποτελεί ο απεγκλωβισμός και η ασφάλεια όλων των οδηγών που έχουν ακινητοποιηθεί στα δύο ρεύματα της Αττικής Οδού. Μόλις ολοκληρωθεί η επιχείρηση απεγκλωβισμού η εταιρεία θα τοποθετηθεί αναλυτικά για τις αποφάσεις και τις συνθήκες που οδήγησαν στα πρωτοφανή αυτά γεγονότα, που η Αττική Οδός κλήθηκε να αντιμετωπίσει για πρώτη φορά στα 20 χρόνια λειτουργίας της.

Η Αττική Οδός εκφράζει τη λύπη της και ζητά συγνώμη από τους οδηγούς και τις οικογένειες τους για την ταλαιπωρία, με τη διαβεβαίωση ότι κάνει κάθε ανθρώπινη προσπάθεια για την επίλυση του προβλήματος με ασφάλεια».

 

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

σεισμός

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν στην Ηλεία - Οι πρώτες εκτιμήσεις από τους σεισμολόγους