Τα μαζεύει… ο Μαγιορκίνης μετά το άδειασμα από την Επιτροπή Εμβολιασμών

Nα  «μαζέψει» μετά  τα όσα είπε με την ανάρτησή του αναφορικά με τη χορήγηση των εμβολίων της γρίπης και του κορονοϊού, προσπάθησε ο επίκουρος καθηγητής επιδημιολογίας και μέλος της επιτροπής εμπειρογνωμόνων Γκίκας Μαγιορκίνης.

Γκίκας Μαγιορκίνης 696x464 1

Προσπαθώντας να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από το «άδειασμα» από την Επιτροπή Εμβολιασμών για αναρτήσεις που είχε κάνει σχετικά με τον χρόνο που πρέπει να γίνουν το αντιγριπικό εμβόλιο και το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, ο Γκίκας Μαγιορκίνηςη   είπε απαντώντας σε σχετική ερώτηση ότι «εγώ ποτέ δεν είπα αντίθετα από ό,τι έχει πει Επιτροπή Εμβολιασμών. Τα εμβόλια συνδυάζονται ανά πάσα χρονική στιγμή μεταξύ τους. Για κανέναν απολύτως λόγο, εκτός από πολύ συγκεκριμένες περιπτώσεις που είναι οι απόλυτες αντενδείξεις, δεν πρέπει κάποιος να ακυρώσει το εμβόλιο. Συντάσσομαι απόλυτα με τις οδηγίες της Επιτροπής»

Υπενθυμίζεται ότι μετά την ανάρτηση του Γκ. Μαγιορκίνη στο facebook την Τρίτη, η Επιτροπή Εμβολιασμών, με σημερινή της ανακοίνωση απευθυνόμενη, χωρίς να κατονομάζει, τον κ. Μαγιορκίνη, υπογράμμισε ότι «το αντιγριπικό εμβόλιο μπορεί να χορηγηθεί ακόμη και την ίδια μέρα με το εμβόλιο κατά του κορονοϊού -αλλά σε διαφορετικά ανατομικά σημεία- όπως και οποιαδήποτε άλλη μέρα πριν και μετά το εμβόλιο κατά του κορονοϊού».

 

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

michos ilias 1

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

Οι δικαστές καλούνται να αποφανθούν για την ενοχή ή μη 26 κατηγορουμένων - Συγκεντρώσεις υποστήριξης…