Τα μαζεύει ο Δημήτρης Καμμένος: "Δεν υπάρχει αόρατο χέρι από τη στιγμή που το υπέγραψα"

Μετά το σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του, ο Δημήτρης Καμμένος ανασκεύασε τους αρχικούς του ισχυρισμούς, λέγοντας πως «δεν υπάρχει αόρατο χέρι από τη στιγμή που το υπέγραψα».

NewsRoom 25/01/2017 | 13:33

«Μέσα από τις 553 σελίδες ο Εισαγγελέας θα βρει ευθύνες σε πάρα πολλά ζητήματα, έχουν περιγραφεί με άριστο τρόπο και πλήρως τεκμηριωμένο. Η δική μου δήλωση είχε να κάνει με μία αλλαγή σε μία παράγραφο η οποία τελικά μπήκε όπως έπρεπε να μπει» τόνισε στον ΑΝΤ1 ο βουλευτής των ΑΝΕΛ.

Πρόσθεσε πως «στην εκδοχή του πορίσματος "που πήγε στις Κοινοβουλευτικές Ομάδες δεν αναφερόταν ότι εξυπηρετούνταν τα δάνεια του "Πρώτου Θέματος", ωστόσο το τελικό κείμενο είναι αυτό που υπέγραψα. Η αλλαγή έγινε ενδιάμεσα, μέχρι το τελικό κείμενο, που υπεγράφη από όλους».

«Δεν υπάρχει αόρατο χέρι από τη στιγμή που το υπέγραψα. Μίλησα για μία αλλαγή που έγινε ενδιάμεσα μέχρι το τελικό κείμενο που υπογράψαμε" πρόσθεσε λέγοντας ότι "μπορεί να έγινε εκ παραδρομής» είπε, μαζεύοντας όσα αρχικά είχε υποστηρίξει.

Μιλώντας και στον ΣΚΑΪ, ξεκαθάρισε ότι στο τελικό πόρισμα που κι ο ίδιος υπέγραψε αναφέρεται ότι «δεν υπάρχει κανένα θέμα με τα δάνεια της εφημερίδας ¨Πρώτο Θέμα¨ και εξυπηρετούνται κανονικά».