Newsroom

Newsroom

Τα "μαύρα κουτιά" δείχνουν έκρηξη μέσα στο Airbus

Επιβεβαιώνονται τα σενάρια περί "επίθεσης" στο μοιραίο ρωσικό Airbus στη χερσόνησο του Σινά, καθώς σύμφωνα με την η ανάλυση των «μαύρων» κουτιών αλλά και των στοιχείων που συγκεντρώθηκαν από την περιοχή του δυστυχήματος, δείχνουν έκρηξη στο εσωτερικό του αεροσκάφους.

crash bus

Επιβεβαιώνονται τα σενάρια περί “επίθεσης” στο μοιραίο ρωσικό Airbus στη χερσόνησο του Σινά, καθώς σύμφωνα με την η ανάλυση των «μαύρων» κουτιών αλλά και των στοιχείων που συγκεντρώθηκαν από την περιοχή του δυστυχήματος, δείχνουν έκρηξη στο εσωτερικό του αεροσκάφους.

Οι μηχανικές λειτουργίες του αεροπλάνου εμφανίζονται φυσιολογικές, ενώ το γεγονός ότι η καταγραφή δεδομένων στα «μαύρα» κουτιά σταμάτησε αιφνίδια, καταδεικνύει μία «πολύ ξαφνική εκρηκτική αποσυμπίεση». Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, η φυσιολογική λειτουργία των μηχανικών οργάνων του αεροπλάνου υποδηλώνει ότι για την πτώση ευθύνεται ένα αναπάντεχο γεγονός, με άμεσες επιπτώσεις. Τόσο οι ΗΠΑ όσο και η Μεγάλη Βρετανία εξετάζουν ως επικρατέστερο σενάριο την έκρηξη βόμβας στο εσωτερικό του αεροπλάνου. Από τη συντριβή έχασαν τη ζωή τους 224 άνθρωποι.