Newsroom

Newsroom

Τα κοκορωνάκια κοσμοκατακτητές: Μια πανδημία μεγαλομανίας και το άδοξο τέλος της

Ένα αφήγημα για μικρούς και μεγάλους, μια πολύπτυχη αλληγορία όπως "Η φάρμα των ζώων", που μετατρέπει την εμπειρία της πανδημίας σε απόλαυση και γνώση τόσο ως προς την αντιμετώπιση της αντιξοότητας,όσο και ως προς τη λογική και τα αδιέξοδα του παραισθησιογόνου ναρκισσισμού που εκδηλώνεται ως μεγαλομανία.

Kokoronakia

Την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου, ώρα 8 μ.μ., γίνεται διαδικτυακή παρουσίαση του βιβλίου του Νίκου Σιδέρη “Τα κοκορωνάκια κοσμοκατακτητές – Μια ιστορία μεγαλομανίας και το άδοξο τέλος της” από τις εκδόσεις Εύμαρος 2021.

Ένα αφήγημα για μικρούς και μεγάλους, μια πολύπτυχη αλληγορία όπως “Η φάρμα των ζώων”, που μετατρέπει την εμπειρία της πανδημίας σε απόλαυση και γνώση τόσο ως προς την αντιμετώπιση της αντιξοότητας,όσο και ως προς τη λογική και τα αδιέξοδα του παραισθησιογόνου ναρκισσισμού που εκδηλώνεται ως μεγαλομανία.

Για τις ποικίλες πτυχές του βιβλίου θα μιλήσουν η συγγραφέας Αργυρώ Μουντάκη, ο επίκουρος καθηγητής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Δημήτρης Σαρρής, ο καθηγητής Πολιτικής Κοινωνιολογίας του ΕΚΠΑ Νίκος Δεμερτζής, ο καθηγητής Παιδοψυχιατρικής του ΕΚΠΑ Δημήτρης Αναγνωστόπουλος και ο συγγραφέας. Θα χαιρετήσει ο υπεύθυνος των εκδόσεων Εύμαρος Πέτρος Κακολύρης

Σύνδεσμος Zoom   https://us06web.zoom.us/j/81942780262

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΔΩ:

https://www.facebook.com/events/579079700028773/?ref=newsfeed

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…