Τα «καρφιά» της Παγώνη στον ανεμβολίαστο Μουτσινά: «Έλα να εμβολιαστείς και θα πάρεις πιστοποιητικό» (video)

Με τηλεφωνική «παρέμβαση» η Ματίνα Παγώνη κάλεσε τον Νίκο Μουτσινά να πάει να εμβολιαστεί για να μη ζητά το πιστοποιητικό νόσησης.

image 1

Ένας διάλογος καθόλου συνηθισμένος υπήρξε στον αέρα της εκπομπής του στον ΣΚΑΪ «Καλό Μεσημεράκι» με τον Νίκο Μουτσινά και τη Ματίνα Παγώνη

Στην τηλεφωνική γραμμή ήταν η Ματίνα Παγώνη, η οποία κάλεσε επίμονα τον παρουσιαστή να πάει να εμβολιαστεί για να μη ζητά το πιστοποιητικό νόσησης.

«Ηρέμησε κατ’ αρχήν και πες μου γιατί γκρινιάζεις» ανέφερε η Ματίνα Παγώνη με τον Νίκο Μουτσινά να απαντά: «Θέλω να καταλάβω ποια είναι η λογική που δεν παίρνω δεύτερο πιστοποιητικό από τη στιγμή που κόλλησα… Μη δίνοντάς μου το πιστοποιητικό δεν μπορώ να πω ότι έχω αντισώματα».

Έπειτα,  η κ. Παγώνη επέμενε να εμβολιαστεί με τον παρουσιαστή να αρνείται με διάφορα αστεία. 

Ο διάλογος μεταξύ Παγώνη και Μουτσινά:

Μ.Π.: Δεν συμφωνήσαμε ότι θα έρθεις να εμβολιαστείς στο νοσοκομείο που είμαι;

Ν.Μ.: Καλέ εγώ λέω ψέματα πέντε χρόνια, με πίστεψες;

Μ.Π.: Νίκο, εγώ θα σε περιμένω την άλλη εβδομάδα να έρθεις να εμβολιαστείς.

Ν.Μ.: Οπωσδήποτε, ετοιμάστε μου τη μεγάλη σύριγγα.

Μ.Π.: Έλα και θα πάρεις ένα πιστοποιητικό που θα λέει εμβολιασμένος.

Ν.Μ.: Η μητέρα μου πριν πεθάνει μου είπε δύο πράγματα, να μην κάνεις μεσημέρι εκπομπή και να μην εμβολιαστείς, δεν μπορώ να κάνω το δεύτερο.

Κασσελάκης: Χειμαρρώδης παρέμβαση με πολλούς αποδέκτες – «Ας μη γίνω ποτέ πρωθυπουργός αν πρέπει να συνεργαστώ με το σύστημα»

6254398

Κασσελάκης: Χειμαρρώδης παρέμβαση με πολλούς αποδέκτες – «Ας μη γίνω ποτέ πρωθυπουργός αν πρέπει να συνεργαστώ με το σύστημα»

Πολλούς αποδέκτες είχε το μήνυμα του Στέφανου Κασσελάκη στα social media