Newsroom

Newsroom

Μπράβοι απείλησαν «ότι θα με βρουν σε χαντάκι» – Τα γυρίζει ο Βασιλείου μετά το «δεν μετάνιωσα που δεν αντέδρασα στον βιασμό» (vid)

Μετά τις αντιδράσεις από τη δήλωσή του ότι υπήρξε μάρτυρας βιασμού ο Γιάννης Βασιλείου επανήλθε δηλώνοντας πως είχε απειληθεί η ζωή του ίδιου και της οικογένειάς του

vasileiou 1

Τα γυρίζει τώρα ο Γιάννης Βασιλείου μετά τις εξοργιστικές δηλώσεις στις οποίες παραδεχόταν ότι είδε μπροστά στα μάτια του τον βιασμό μιας κοπέλας και δεν έκανε απολύτως τίποτα, επιτρέποντας έτσι στο ισχυρό αφεντικό του να συνεχίσει να βιάζει το νεαρό θύμα στο καμαρίνι του.

Μάλιστα, ο γνωστός τραγουδιστής δεν παραδέχθηκε μόνο πως έμεινε αμέτοχος μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα και τις φωνές της κοπέλας, αλλά και πως δεν έχει μετανιώσει γιατί δεν ήταν δικό του θέμα.

Όπως δήλωσε χθες ο ίδιος: «Πριν από πάρα πολλά χρόνια -δεν μπορώ να πω το όνομα του μαγαζιού γιατί θα καταλάβετε- σε ένα μαγαζί στην παραλία -το αφεντικό αυτό τώρα είναι συγχωρεμένος-, τελείωνε η σεζόν, εγώ πήγαινα να πάρω τα ρούχα μου και μέσα στα καμαρίνια ήταν μια κοπέλα και το αφεντικό τη βίαζε. Άκουγα φωνές. Ανοίγω την πόρτα και μου λέει: «Τι κάνεις εδώ πέρα; Φύγε κι άφησέ μας».

Σήμερα, ο γνωστός τραγουδιστής επανήλθε για να δηλώσει πως ο λόγος για τον οποίο δεν μίλησε τότε ήταν ότι είχε δεχθεί απειλές για τη ζωή του ίδιου και της οικογένειάς του από τον ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου και δράστη του βιασμού, ενώ σημείωσε πως αυτή την εξήγηση είχε δώσει και στις πρώτες του δηλώσεις, ωστόσο “κόπηκε στο μοντάζ.

Όπως αναλυτικά σημείωσε ο ίδιος: «Υπάρχει και μια συνέχεια. Όταν έγινε αυτό μπροστά στα μάτια μου έπαθα σοκ. Δεν ήξερα τι να κάνω. Όταν πήγα να φύγω, ο ιδιοκτήτης με απείλησε. Εμένα, τα παιδιά μου και την οικογένειά μου. Με απείλησαν οι μπράβοι και μου είπαν ότι θα με βρουν σε χαντάκι. Τι έπρεπε να κάνω, πείτε μου. Τι να έκανα; Αυτό έγινε πριν από 40 χρόνια» και πρόσθεσε ότι: «γι’ αυτό είπα ότι δεν έχω μετανιώσει. Γι’ αυτό δεν μίλησα. Ούτε η κοπέλα μίλησε. Κι εκείνη φοβήθηκε για τη ζωή της. Το βίντεο δεν είχε συνέχεια. Ήταν κομμένο»

Σοκάρει η Κ. Στανίση με αφορμή την έμφυλη βία : «Όταν μίλησα για όσα μου συνέβαιναν δε μου συμπαραστάθηκε καμία γυναίκα» (video)

στανιση

Σοκάρει η Κ. Στανίση με αφορμή την έμφυλη βία : «Όταν μίλησα για όσα μου συνέβαιναν δε μου συμπαραστάθηκε καμία γυναίκα» (video)

Η μεγάλη λαϊκή τραγουδίστρια, «λύγισε» όταν με αφορμή το θεαμάτων γυναικοκτονιών, θυμήθηκε τις δικές της…

Τέμπη: Εντυπωσιακό γκραφίτι αφιερωμένο στη μνήμη της άτυχης Κέλλυς σε σχολείο της Καλαμαριάς

CropImage 20

Τέμπη: Εντυπωσιακό γκραφίτι αφιερωμένο στη μνήμη της άτυχης Κέλλυς σε σχολείο της Καλαμαριάς

Το έργο έκανε την εμφάνισή του στο 6ο Λύκειο Καλαμαριάς, όπου είναι μαθήτρια η 17χρονη…