Tα «γαλλικά» του Κραουνάκη στην κοπή πίτας του υπουργείου Πολιτισμού

Είναι η γνωστή η μαχητικότητα, και ο δυναμικός λόγος που σοκάρει ορισμένες φορές  από τον Σταμάτη Κραουνάκη.  

kraou cover

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης που δεν μασάει τα λόγια του ξεσπάθωσε για μια ακόμη φορά, όχι σε κάποιο κέντρο διασκέδασης, σε μια μουσική σκηνή, αλλά μέσα στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Πολιτισμού, όταν επιχείρησε να διασκεδάσει τους εργαζομένους στην κοπή πίτας με ένα αυτοσχέδιο στίχο: «Να μείνουνε τα αρχαία, να μείνουνε in situ αλλιώς ο εχθρός θα φάει το μ@@ν@ του»…

Αδοντας μεταξύ άλλων «ίου ίου ίου αυτού του υπουργείου πολύ αμφισβητείται εν τέλει η τιμή του». Από την τοποθέτηση του Σταμάτη Κραουνάκη  κάποιοι εργαζόμενοι του υπουργείου έσπευσαν να χειροκροτήσουν γελώντας, ενώ άλλοι πάγωσαν.

Νωρίτερα είχε μιλήσει για την υπόθεση των πνευματικών δικαιωμάτων και δη την απόφαση της Λίνας Μενδώνη να δώσει άδεια στην ΕΔΕΜ, με τον Σταμάτη Κραουνάκη να λέει «δεν χαίρομαι, μας πέταξαν καυτή πατάτα». Μάλιστα όταν κάποια στιγμή ακούστηκε ένα θόρυβος στο βάθος, ένα σούρσιμο, αντέδρασε λέγοντας «σπάστα θα πάρει καινούρια η Μενδώνη».

Οι εναρκτήριοι στίχοι είναι «έα έα έα, να μείνουνε τα αρχαία, να μείνουνε in situ, αλλιώς ο εχθρός θα φάει το μο@ν@ του». Αργότερα αναφέρθηκε στην τιμή του υπουργείου ενώ αναρωτήθηκε δυνατά «γιατί επί ΣΥΡΙΖΑ ήταν καλύτερα; Ασε καλύτερα μην τα πιάσω». Το επόμενο στιχάκι ήταν «δώστε μισθούς, στους αρχαιολόγους δώστε μισθούς» για να ξεσπάσουν αντιδράσεις από τους υπαλλήλους και να προσθέσει «σε όλες τις ειδικότητες δώστε μισθούς» πάντα τραγουδώντας.

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…