Τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ παίζουν τις «ξαναζεσταμένες» καταγγελίες Καλογρίτσα και όχι την Καρδίτσα

Eννιά  μέρες μετά τον Ιανό, και πέντε από την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Καρδίτσα, πολίτες στο Μουζάκι μεταφέρονται με «τσάπα» γιατί έπεσε γέφυρα…

karditsa gefyra tsapa 800x509 1

Φιλοκυβερνητικά μέσα ενημέρωσης δυσκολεύτηκαν να ανακαλύψουν, ακόμα και τις ημέρες που συνεχίζονταν οι έρευνες για αγνοούμενους και τα νερά κάλυπταν μεγάλες περιοχές, την καταστροφή στην Καρδίτσα και τη Θεσσαλία. Πλέον, με σχεδόν 9 μέρες να έχουν περάσει από το καταστροφικό πέρασμα του Ιανού κι ενώ η κανονικότητα σε καμία περίπτωση δεν έχει επιστρέψει στις περιοχές που επλήγησαν, τα ίδια μέσα προτιμούν να σερβίρουν, για παράδειγμα, τις «ξαναζεσταμμένες» καταγγελίες Καλογρίτσα από το να αναδείξουν τα προβλήματα που συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν πολλοί κάτοικοι, όπως αυτοί στα χωριά της Αργιθέας που για να περάσουν τον Πάμισο και να πάνε στο Μουζάκι μεταφέρονται σε “τσάπα”!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της τοπικής ιστοσελίδας karditsalive.net, οι κάτοικοι του Πευκόφυτου και των χωριών της Ανατολικής Αργιθέας, μετά την πτώση της γέφυρας «Μπαλάνου»  για να μπορέσουν να φθάσουν στο Μουζάκι προκειμένου να κάνουν τις προμήθειές τους, να επισκεφθούν γιατρό, να πάνε οι μαθητές στο σχολείο (από Δευτέρα) και αρκετοί από αυτούς για να πάνε στις δουλειές τους θα πρέπει να περνάνε τον Πάμισο ποταμό μέσα στην τσάπα του μηχανήματος που εκτελεί δρομολόγια από την μία όχθη στην άλλη και τούμπαλιν για 8 περίπου ώρες κάθε ημέρα.

Κατά πόσο μπορούν ηλικιωμένοι, όπως είναι οι περισσότεροι κάτοικοι στα χωριά, να μπουν σε αυτή τη διαδικασία κανείς ως φαίνεται δεν το λαμβάνει υπόψιν του…

Το αποκαλυπτικό δημοσίευμα αναφέρει ότι οι κάτοικοι αναρωτιούνται γιατί δεν διατίθεται κάποιο μεγάλο όχημα 4Χ4 από υπηρεσία της πολιτικής προστασίας ώστε να γίνεται κάπως πιο ανθρώπινα η συγκεκριμένη διαδρομή. Αλλά και πάλι αυτό δεν είναι το χειρότερο σενάριο …καθώς σήμερα Σάββατο που αυξήθηκε η στάθμη του ποταμού δεν υπήρχε ούτε αυτή η δυνατότητα. Αν τύχει, δε, κάτι επείγον σε ώρες εκτός του 8ώρου που γίνεται αυτό το ιδιαίτερο …δρομολόγιο τότε όλοι μπορούμε να σκεφθούμε ποιο θα είναι το αποτέλεσμα…

 

Οι εργασίες να δοθεί κίνηση οχημάτων πάνω στην κοίτη του ποταμού προσωρινά με ιρλανδική διάβαση δεν φαίνεται να προχωρούν με τον απαιτούμενο ρυθμό και την κρισιμότητα των καταστάσεων. Σήμερα Σάββατο δεν υπήρξαν εργασίες λόγω και της πρωινής βροχόπτωσης… και σε λίγες ημέρες μπαίνει ο Οκτώβριος… Οι κάτοικοι ανησυχούν και ζητούν άμεση λύση από την Περιφέρεια Θεσσαλίας σε μια υπόθεση που …σέρνεται από τα μέσα του καλοκαιριού όταν και διαπιστώθηκε η ακαταλληλότητα της γέφυρας.

Πηγή: karditsalive.net

Κωνσταντίνος Τζολάκης: Η συγκινητική αγκαλιά με τον πατέρα του μετά τα πέναλτι με τη Φενέρ (video)

Καταγραφή 26

Κωνσταντίνος Τζολάκης: Η συγκινητική αγκαλιά με τον πατέρα του μετά τα πέναλτι με τη Φενέρ (video)

Μια αρκετά φορτισμένη στιγμή για τον πρωταγωνιστή της πρόκρισης του Ολυμπιακού

Λαζόπουλος: “Τα έχωσε” σε Αυτιά – «Πόσα χιλιόμετρα γλείψιμο έχει κάνει η γλώσσα του» (video)

InCollage 20240419 145031854

Λαζόπουλος: “Τα έχωσε” σε Αυτιά – «Πόσα χιλιόμετρα γλείψιμο έχει κάνει η γλώσσα του» (video)

«Σηκωνόταν χαράματα για να στηρίξει την κυβέρνηση. Δεν προχώρησε καθόλου σαν άνθρωπος», ανέφερε ο Λάκης…

Xριστίνα Σούζη: «Πολικός αεροχείμμαρος γιοκ! Πολικές θερμοκρασίες γιοκ!» – H πρόγνωση της για τις επόμενες μέρες (video)

Σούζη

Xριστίνα Σούζη: «Πολικός αεροχείμμαρος γιοκ! Πολικές θερμοκρασίες γιοκ!» – H πρόγνωση της για τις επόμενες μέρες (video)

Η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ δεν συμφωνεί με τις προβλέψεις για πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και για…