Newsroom

Newsroom

Tα Fake News για Eldorado και Eurogroup συνεχίζονται (video)

Ένα μεγαλοπρεπέστατο άδειασμα επεφύλασσε το Eurogroup σε διάφορα sites και τους δημοσιογράφους τους, που είχαν επενδύσει στο… «ξύλο» των υπουργών Οικονομικών της ΕΕ σε βάρος της κυβέρνησης εξαιτίας της υπόθεσης Eldorado Gold.

59bc37691dc524321b8b4588

Σε πείσμα αυτών που έβλεπαν θέμα στο Eurogroup με τίτλους μέσα στην εβδομάδα όπως «Οργή Βρυξελλών για τους χειρισμούς ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για την επένδυση στις Σκουρίες», «Παρέμβαση Βρυξελλών: Φέρνουν την Eldorado στο Eurogroup» αλλά και «Eldorado, Γεωργίου, τράπεζες και μονομερείς ενέργειες: Δύσκολο το Eurogroup για τον Τσακαλώτο», αυτό δεν υπήρχε στη ατζέντα της συνεδρίασης!

Όταν έγινε η παρουσίαση της σημερινής ατζέντας και το θέμα απουσίαζε πλήρως, οι Έλληνες δημοσιογράφοι που τα μέσα τους είχαν επενδύσει στο «τράβηγμα του αυτιού» των Βρυξελλών προσπάθησαν να πιέσουν με ερωτήσεις γιατί δεν υπάρχει Eldorado στο μενού. «Δεν είναι δουλειά μας. Το θέμα της Eldorado δεν θα απασχολήσει ούτε το σημερινό ούτε κανένα άλλο Eurogroup», ήταν η απάντηση των Ευρωπαίων αξιωματούχων, η οποία βέβαια δεν άρεσε καθόλου σε αρκετούς παριστάμενους.