Τα εύσημα του Στέφανου Χίου στον… Στέφανο Χίο της πολιτικής

Ο Στέφανος Χίος και το Μακελειό έσπευσαν να ευχαριστήσουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη για το ανέλπιστο δώρο που τους έκανε

1163129

Κατάκτηση πρέπει να θεωρείται για τον αρχηγό της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη το γεγονός ότι κατάφερε με τη χθεσινή του ομιλία στη βουλή να συγκινήσει έστω και έναν άνθρωπο στη χώρα.

Τι κι αν αυτός ο άνθρωπος ήταν ο διαβόητος «δημοσιογράφος» Στέφανος Χίος; Και πάλι είναι μια κάποια επιτυχία.

Ο Στέφανος Χίος λοιπόν, αυτός ο ογκόλιθος της χυδαιότητας που έβριζε όλες τις γυναίκες του υπουργικού συμβουλίου, ενώ στη μακρά του πορεία δεν έχει αφήσει ψεύτικη είδηση που να μην την έχει αναπαράγει στη φυλλάδα του, το Μακελειό, έδωσε τα εύσημά του στον Κυριάκο Μητσοτάκη που έφτασε χθες σε νέα… βάθη της κατηφόρας που έχει πάρει.

«Ο Μητσοτάκης ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ όλα όσα έχουν γραφτεί για την οικογένεια του Αλέξη Τσίπρα και πώς έγινε πλούσια! ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ!», γράφει ο Χίος στο Μακελειό του, αναφερόμενος στην αναπαραγωγή του χοντροκομμένου ψεύδους ότι ο πατέρας του Αλέξη Τσίπρα, Παύλος, συνεργαζόταν με τη Χούντα.

Τι κι αν αυτή η «είδηση» έχει διαψευστεί από τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα στο παρελθόν; Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάπου το άκουσε, κάποιος του το είπε, κάπως ενδιαφέρον και ατακαδόρικο του φάνηκε και θεώρησε καλή ιδέα να το πει μέσα στη Βουλή.

«Στην δευτερολογία του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, «νομιμοποίησε» πρώτον τα ρεπορτάζ της εφημερίδας «Μακελειό» για την οικογένεια του Τσίπρα αλλά και τα όσα έχουν γραφτεί…», αναφέρει, περήφανο το Μακελειό. Και ορθώς είναι περήφανο, αφού ο Κυριάκος Μητσοτάκης του έκανε το δώρο να το βγάλει από τη θλιβερή του διαδικτυακή αφάνεια των ψευδών προβοκατόρικων ειδήσεων και να το βάλει στο επίκεντρο της πολιτικής αντιπαράθεσης και μάλιστα από βήματος βουλής.

5cd3f798825e63748637fe23

Παραμένει άγνωστο αν αυτή ήταν επιλογή της στιγμής του Κυριάκου Μητσοτάκη τη στιγμή που τον κατέλαβε πανικός ή ήταν απόφαση του στενού ακροδεξιού του επιτελείου που είχε προηγηθεί, ωστόσο η κατηφόρα του ιστορικού κόμματος της Νέας Δημοκρατίας που αγκαλιάζει τον ακροδεξιό χώρο προκαλεί πλέον λύπηση! 

Πάντως ο Αλέξης Τσίπρας δεν το άφησε αναπάντητο. Αμέσως μετά την αναφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη δήλωσε: «Πιστεύετε ότι θα κερδίσετε παριστάνοντας τον Στέφανο Χίο της πολιτικής; Πιστεύετε ότι θα κερδίσετε μεταφέροντας τη συζήτηση σε αυτό το επίπεδο; Συνεχίστε, μας κάνετε δώρο. Εμείς μιλάμε πραγματικά για τους πολλούς και εσείς μιλάμε με επιχειρήματα “κίτρινου Τύπου”. Έχετε μετατρέψει τη Ν.Δ., ένα σοβαρό κόμμα, σε σκανδαλοθηρική εφημερίδα», ήταν η χαρακτηριστική φράση του πρωθυπουργού κατά την απάντηση στις αθλιότητες του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

Σήμερα μάλιστα, ο πρωθυπουργός έδωσε αναλυτική απάντηση στις αθλιότητες για τον πατέρα του μέσω ανάρτησής του.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…