Newsroom

Newsroom

Τα Εξάρχεια φλέγονται: μολότοφ, χημικά, προσαγωγές και συλλήψεις (δείτε βίντεο)

Λίγο μετά από τις 19:30, στα Εξάρχεια μεταφέρθηκε το σκηνικό της σύγκρουσης. Διμοιρίες των ΜΑΤ έχουν παραταχθεί στο Πολυτεχνείο και…

grigoropoulos 9

Λίγο μετά από τις 19:30, στα Εξάρχεια μεταφέρθηκε το σκηνικό της σύγκρουσης. Διμοιρίες των ΜΑΤ έχουν παραταχθεί στο Πολυτεχνείο και στην πλατεία Εξαρχείων, ενώ έχουν καταγραφεί φωτιές σε κάδους στους γύρω δρόμους και δακρυγόνα από την αστυνομία.

Στις 20:00 η ένταση έχει μεταφερθεί στις οδούς Τοσίτσα και Σπύρου Τρικούπη, πέριξ του Πολυτεχνείου το οποίο φυλάσσεται για να μην γίνει ορμητήριο των κουκουλοφόρων . Περίπου 500 άτομα είναι συγκεντρωμένα στην πλατεία Εξαρχείων και πέφτει «βροχή» από βόμβες μολότοφ με τα ΜΑΤ να κάνουν εκτεταμένη χρήση χημικών και να ρίχνουν χειροβομβίδες κρότου – λάμψης.

Πολλοί αστυνομικοί με μηχανές αναπτύσσονται στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων, ενώ γίνονται εκτεταμένοι έλεγχοι στους δρόμους πέριξ του πολυτεχνείου και της Ομόνοιας, όπως και προσαγωγές δέκα ατόμων που δεν έχουν ταυτότητα.

Στην οδό Στουρνάρη έχουν τυλιχθεί στις φλόγες τα αυτοκίνητα που ήταν παρκαρισμένα εκεί, ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο για δύο συλλήψεις. Ανοιξαν μετά τις 8 οι σταθμοί του μετρό στο Πανεπιστήμιο και το Σύνταγμα.

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…