Newsroom

Newsroom

Τα έβαλε με το Μητσοτάκη και τους δικούς του ο Ν. Κακλαμάνης

Καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην Δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης, σχολίασε την επικαιρότητα, ήταν…

Καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην Δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης, σχολίασε την επικαιρότητα, ήταν επικριτικός απέναντι στην πολιτική του Κυριάκου Μητσοτάκη, ενώ μιλώντας για τη νέα Δημόσια Τηλεόραση είπε “η ΕΔΤ ούτε λέγεται, ούτε βλέπεται”.

Αναφερόμενος στην κατάργηση των δεκάδων ειδικοτήτων των καθηγητών Τεχνικών Σχολών, ο κ. Κακλαμάνης επέκρινε την πολιτική του νέου υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης τονίζοντας ότι οι σπουδαστές θα οδηγηθούν σε ιδιωτικές σχολές. “Ρωτάει ένας δεξιός ο οποίος δεν είναι εναντίον της ιδιωτικής πρωτοβουλίας. Θα βάλουμε φερμουάρ στο δημόσιο για να γεμίσει η τσέπη του ιδιώτη;”.

“Τι θέλει ο κ. Μητσοτάκης; Να βάλουμε στον οδοκαθαριστή γραπτή εξέταση στην έκθεση για το πώς θα καθαρίζει τα πεζοδρόμια;” αναρωτήθηκε ο πρώην δήμαρχος, σχολιάζοντας τα περί “σκληρού ΑΣΕΠ”, ενώ αναφορικά με τη Δημοτική Αστυνομία τόνισε ότι “εφόσον η διάταξη μείνει ως έχει, η Αθήνα θα είναι η μόνη πρωτεύουσα ολόκληρης της Ευρώπης -όχι μόνο της Ε.Ε.- που δεν θα έχει Δημοτική Αστυνομία”.

Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Ιωαννίδης

Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Μετά την νέα ήττα του Παναθηναϊκού, αυτή τη φορά από τον Άρη, υπήρξε ένα επεισόδιο…