Newsroom

Newsroom

Τα «έσπασαν» Μπογδάνος-Λατινοπούλου – Με τον Εμφιετζόγλου θα κατέβει στις εκλογές το κόμμα «ΠΑΤΡΙΔΑ»

Χάος στην... (πολύ) δεξιά πολυκατοικία

bogdanos latinopoulou

Σε επεισοδιακό πολιτικό «διαζύγιο» οδήγησε η απόφαση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου να κατεβεί το κόμμα «ΠΑΤΡΙΔΑ στις εκλογές με τον δεξιό πολιτικό σχηματισμό που έχει δημιουργήσει ο επιχειρηματίας Πρόδρομος Εμφιετζόγλου.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος θα λάβει θέση αντιπροέδρου στο εκλογικό σχήμα που θα ονομάζεται «Πατριωτική Ένωση» και στο οποίο συμμετέχουν και άλλες μικρότερες δεξιές πολιτικές κινήσεις.

Ωστόσο, η απόφαση αυτή δεν έγινε δεκτή από την… «πρωθιέρεια του αγώνα κατά της πολιτικής ορθότητας», όπως είχε αποκαλέσει την Αφροδίτη Λατινοπούλου πριν λίγες εβδομάδες, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει διαδικτυακή κόντρα με υπαινιγμούς ακόμη και για απόφαση για… «βιοποριστικούς λόγους».

Συγκεκριμένα, σε story της η Αφροδίτη Λατινοπούλου καταγγέλλει ότι ο κ. Μπογδάνος διέγραψε σχόλιό της από τη σελίδα του.

«Είναι ντροπή να μην γράφεις στην ανακοίνωση το όνομά μου και πως μειοψήφισα και ξεκαθάρισα πως δεν συναινώ στο ξεπούλημα του κόμματος ΠΑΤΡΙΔΑ σε ένα στημένο ζουμ με την παρέα σου! Κανένα συμβούλιο δεν αποφάσισε τίποτα γιατί δεν υπήρχε συμβούλιο, καμία υπογραφή δεν υπήρχε, τίποτα. Ένα κακοστημένο σόου 20 φίλων σου. Απλά εσύ για τους δικούς σου, βιοποριστικούς; λόγους αποφάσισες να πας εκεί. Εκεί που πριν λίγους μήνες τους κορόιδευες και τους έβριζες με τα χειρότερα λόγια. Έχεις αλλάξει 32 κόμματα καθ θέσεις, από τον μαύρο εύζωνα έως την υιοθεσία των ΛΟΑΤΚΙ και τόσα ακόμα. Το ότι το κάνεις για μια ακόμη φορά δεν εκπλήσσει κανέναν. Καλή σας τύχη!»

Η ανακοίνωση της συνεργασίας αναφέρει πως ο πρόεδρος της ΠΑΤΡΙ.Δ.Α, ανεξάρτητος βουλευτής Α Αθήνας, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, αναλαμβάνει τα καθήκοντα του αντιπροέδρου του κοινού σχήματος, ενώ οι αξιωματούχοι της ΠΑΤΡΙΔΑ εντάσσονται στον κοινό μηχανισμό και άπαντες οι υποψηφιοί της στο κοινό ψηφοδέλτιο. «Στελέχη, υποψήφιοι, η συστατικά κόμματα, που δεν αποδέχονται την κατά πλειοψηφία 9-1 του κορυφαίου οργάνου του κόμματος, αναστέλλουν τη συστράτευσή τους με την ΠΑΤΡΙΔΑ» αναφέρει αναλυτικά η ανακοίνωση.

Και συνεχίζει: «Η συμπόρευση των δύο κομμάτων μας αποτελεί μόνο την αρχή ενός μεγάλου συνασπισμού υπό τη γενική ονομασία “ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ”. Ο συνασπισμός ήδη έχει τη στήριξη και την επιδοκιμασία και των κομμάτων Ελληνική Ανατροπή, Πατριωτικός Σύνδεσμος, ΕΛΚΙΣ, Ενωμένη Ελλάδα-Νέα Ευρώπη, Εθνικό Πατριωτικό Κόμμα Ελλάδος, την στήριξη της Επιτροπής Ελληνισμού, του Ελληνικού Τμήματος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος των ΗΠΑ, του Ελληνο-Ρωσσο-Αρμενικού Συλλόγου Φιλίας, ενώ συνοδεύεται από γενικό, ανοιχτό κάλεσμα σε κάθε κόμμα, φορέα και προσωπικότητα του πατριωτικού χώρου, ώστε να συμπηχθεί επιτέλους ο πατριωτικός συνασπισμός που έχουν ανάγκη η Ελλάδα και οι Έλληνες».

Δέσποινα Βανδή: «Βγήκαμε με προστασία από την Τουρκία» – Η αποκάλυψη συνεργάτιδας της τραγουδίστριας

5615357

Δέσποινα Βανδή: «Βγήκαμε με προστασία από την Τουρκία» – Η αποκάλυψη συνεργάτιδας της τραγουδίστριας

Ντόρο έχει προκαλέσει η απόφαση της Δέσποινας Βανδή να ακυρώσει συναυλία της στην Τουρκία

Καιρός: Ο καύσωνας ήρθε για να μείνει – Οι περιοχές που θα “καούν” και η προειδοποίηση του Αρναούτογλου (Video)

6271764 640x426 1

Καιρός: Ο καύσωνας ήρθε για να μείνει – Οι περιοχές που θα “καούν” και η προειδοποίηση του Αρναούτογλου (Video)

Δείτε τη μέση μέγιστη θερμοκρασία στη χώρα έως και τις 25/7 με μια μόνο ματιά.

Καμπαγιάννης: «Μητσοτάκης σεντράρει, Μιχαλολιάκος δοκάρι» – Οι συνήγοροι της «Χρυσής Αυγής» ζήτησαν την αποβολή του Παρατηρητηρίου

καμπαγιαννης3

Καμπαγιάννης: «Μητσοτάκης σεντράρει, Μιχαλολιάκος δοκάρι» – Οι συνήγοροι της «Χρυσής Αυγής» ζήτησαν την αποβολή του Παρατηρητηρίου

Η Χρυσή Αυγή πατώντας στη νέα διάταξη της κυβέρνησης ζητάει την αποβολή του Golden Dawn…