Newsroom

Newsroom

Τα "έψαλλε" ο Τερίμ στους τούρκους οπαδούς

Σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε

terim

Σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Τουρκίας, Φατίχ Τερίμ, όταν αναφέρθηκε στη συμπεριφορά των συμπατριωτών του πριν την έναρξη του χθεσινού φιλικού αγώνα με την Ελλάδα.

Τόσο κατά την ανάκρουση του εθνικού ύμνου της χώρας μας όσο και στη διάρκεια της τήρησης ενός λεπτού σιγής για τα θύματα των τρομοκρατικών επιθέσεων στο Παρίσι ακούστηκαν αποδοκιμασίες κι αυτό δεν άρεσε στον Τερίμ και το δήλωσε ευθέως στον Τύπο της πατρίδας του.

«Κανένας δεν θέλει να συμβαίνει αυτό και είναι κάτι που το έχουμε συζητήσει ξανά. Άκουσα τις αποδοκιμασίες και τα σφυρίγματα στον ελληνικό εθνικό ύμνο. Ο κάθε ύμνος πρέπει να τυγχάνει σεβασμού. Είναι γείτονές μας οι Έλληνες, έπαιζαν μαζί μας και είναι σημαντικό να σέβεσαι το γείτονά σου, κι ας μην έχει την ίδια θρησκεία και τα ίδια πιστεύω» υπογράμμισε.

«Χάθηκαν άνθρωποι, καταστράφηκαν σπίτια και δεν μπορούν να περιμένουν ένα λεπτό; Δεν μπορούν να ησυχάσουν; Τι να τους εξηγήσεις; Αυτά τα γεγονότα δεν κάνουν καλό στην εικόνα μας. Βλέπουμε τρομοκρατικές επιθέσεις και αγώνες να ματαιώνονται. Η τρομοκρατία αφορά τους πάντες και αποτελεί απειλή για όλους. Η ειρήνη, η αδελφότητα και η κατανόηση πρέπει να υπάρχουν πάντα» συμπλήρωσε.

 

Ανδρουλάκης για Φοίβο Ιωαννίδη: Έφυγε ένας από τους πρωταγωνιστές του αντιδικτατορικού αγώνα

androulakis

Ανδρουλάκης για Φοίβο Ιωαννίδη: Έφυγε ένας από τους πρωταγωνιστές του αντιδικτατορικού αγώνα

«Ένας από τους πιο σημαντικούς πρωταγωνιστές του αντιδικτατορικού αγώνα, ο Φοίβος Ιωαννίδης δεν είναι πια…