Τα ellinika hoaxes αδειάζουν την κυβέρνηση και τον Στέλιο Πέτσα για το Documento

Ναι έγινε και αυτό. Ακόμη και τα ellinika hoaxes τα οποία βρίσκονται σε αντιπαράθεση με το Documento για το θέμα της αστυνόμευσης του διαδικτύου αδειάζουν τον Στέλιο Πέτσα για όσα είπε περί fake news της εφημερίδας.

NewsRoom 13/06/2020 | 11:39

Ο Δημήτρης Αλικακος, στέλεχος των ellinika hoaxes, σε ανάρτησή του στο facebook πήρε θέση υπέρ του Documento, όσο αφορά  την διαχείριση των χρημάτων της ενημερωτικής καμπάνιας  στα ΜΜΕ, και την δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου που απέκλεισε το Documento με πρόσχημα ότι διαδίδει Fake News για την πανδημία.  Όπως ανέφερε:  «δεν υπήρξε fake news του Documento για τον κορονοϊό. Εκθέτει μάλιστα τον υπουργό αποκαλύπτοντας ιστοσελίδες τις οποίες έχει χρηματοδοτήσει και διέσπειραν ψεύτικες και επικίνδυνες ειδήσεις για την πανδημία» 

«Εκ των πραγμάτων λοιπόν η διαμαρτυρία της εφημερίδας Documento για τον αποκλεισμό της από την καμπάνια είναι πέρα για πέρα δίκαιη, όχι μόνο γιατί είναι ένα σχετικά μεγάλο μέσο που απασχολεί δεκάδες εργαζόμενους, αλλά και γιατί για το ζήτημα του κορωνοϊού δεν έχει δημοσιεύσει fake news.

Ο κ. Βαξεβάνης έχει κάθε δικαίωμα να επιτίθεται (άδικα) στα Ελληνικά Hoaxes ως ελεγκτή fake news, στο πλαίσιο του σχετικού προγράμματος του Facebook.

Kι εγώ υποχρέωση να υποστηρίξω την αλήθεια:

Εν προκειμένω το δίκιο είναι με το μέρος του».