Τα είπε όλα η Τζένη Μπότση: «Δεν είμαι μανούλα, είμαι μάνα!» – Τι είπε για Δανδουλάκη και Φιλιππίδη

Η γνωστή ηθοποιός σχολίασε μεταξύ άλλων, την κατάθεση της Κάτιας Δανδουλάκη στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, ενώ αντέδρασε όταν δημοσιογράφος την αποκάλεσε «μανούλα». Δείτε το επίμαχο στιγμιότυπο.

Επίσημη πρεμιέρα για την παράσταση «Dogville» στο θέατρο «Νέος Ακάδημος» και η κάμερα του «Mega Καλημέρα» ήταν εκεί και μίλησε με την Τζένη Μπότση.

Η γνωστή ηθοποιός σχολίασε μεταξύ άλλων, την κατάθεση της Κάτιας Δανδουλάκη στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη και την απόφασή της να διακόψει τη συνεργασία μαζί του, λόγω της στάσης του απέναντι στη Λένα Δροσάκη, ενώ αντέδρασε όταν δημοσιογράφος την αποκάλεσε «μανούλα».

«Η Κάτια Δανδουλάκη είναι ένας άνθρωπος που δίνει το στίγμα του στη δουλειά και το δίνει και κοινωνικά. Έκανε αυτό που έπρεπε. Κάποιοι άνθρωποι μπορούν να διαχειριστούν την εξουσία τους. Όσοι δεν μπορούν να το διαχειριστούν, είναι επικίνδυνοι», είπε η Τζένη Μπότση.

Στη συνέχεια, δημοσιογράφος ξεκίνησε να απευθύνει μια ερώτηση στη γνωστή ηθοποιό, λέγοντας: «Επειδή είστε και μανούλα…».

Αμέσως, η Τζένη Μπότση τον διέκοψε και τον διόρθωσε, εκφράζοντας την έντονη ενόχλησή της με τη λέξη “μανούλα”, και του απάντησε:

«Μανούλα δεν είμαι! Είμαι μαμά. Μανούλα δεν είμαι. Υπάρχει κάτι υποκοριστικό στο μανούλα. Δεν είμαι νούλα σε καμία περίπτωση. Είμαι μάνα!».

Δείτε το επίμαχο στιγμιότυπο: