Τα είπε όλα η Γιάμαλη για τη δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου

Με ανάρτησή της στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook, η γνωστή δημοσιογράφος του KONTRA Channel μίλησε για το πώς ειδικά σήμερα, στην αίθουσα δικαστηρίου, οι τρεις βασικοί μύθοι που στήθηκαν γύρω από το πρόσωπο του Ζακ κατέρρευσαν.

Justice For Zak/ Zackie – «Ένας ένας οι μύθοι καταρρέουν»: Τα είπε όλα η Αναστασία Γιάμαλη, με αφορμή την δίκη για την υπόθεση δολοφονίας του Ζακ Κωστόπουλου, όταν οι συνήγοροι των δολοφόνων προσπάθησαν χωρίς επιτυχία να «αποδείξουν» ότι ο Ζακ δεν πέθανε από την αποτρόπαιη επίθεση αλλά από τα προβλήματα υγείας που είχε. 

Με ανάρτησή της στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook, η γνωστή δημοσιογράφος του KONTRA Channel μίλησε για το πώς ειδικά σήμερα, στην αίθουσα δικαστηρίου, οι τρεις βασικοί μύθοι που στήθηκαν γύρω από το πρόσωπο του Ζακ κατέρρευσαν:

«Ένας ένας οι μύθοι καταρρέουν:

1. Δεν ήταν «πρεζάκι». Καθαρές τοξικολογικές.

2. Δεν μπήκε για να κλέψει. Δεν βρέθηκαν κλοπιμαία πάνω του.

Και

3. Δεν ήταν «άρρωστος» & πέθανε. Ο ιατροδικαστής της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών, Νίκος Καλογρηάς, που έκανε τη νεκροτομή απέκλεισε ξεκάθαρα το ενδεχόμενο ο θάνατος να οφείλεται σε παθολογικά ή τοξολογικά αίτια και διαβεβαίωσε κατηγορηματικά ότι το ισχαιμικό επεισόδιο που οδήγησε στο θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου συνδέεται αποκλειστικά με κακώσεις στο κεφάλι του.

ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΣΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ.»

Απίστευτο περιστατικό στην Πάτρα: Μαθητές κατέληξαν στο νοσοκομείο – Τους έδωσε χάπια συμμαθητής τους

Απίστευτο περιστατικό στην Πάτρα: Μαθητές κατέληξαν στο νοσοκομείο – Τους έδωσε χάπια συμμαθητής τους

Απίστευτο συμβάν σε δημοτικό σχολείο της Πάτρας - Τους «μοίρασε» χάπια Xozal