Τα είπε όλα η Γιάμαλη για τη δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου

Με ανάρτησή της στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook, η γνωστή δημοσιογράφος του KONTRA Channel μίλησε για το πώς ειδικά σήμερα, στην αίθουσα δικαστηρίου, οι τρεις βασικοί μύθοι που στήθηκαν γύρω από το πρόσωπο του Ζακ κατέρρευσαν.

51218163 10155788701616400 4825631769803882496 n 0

Justice For Zak/ Zackie – «Ένας ένας οι μύθοι καταρρέουν»: Τα είπε όλα η Αναστασία Γιάμαλη, με αφορμή την δίκη για την υπόθεση δολοφονίας του Ζακ Κωστόπουλου, όταν οι συνήγοροι των δολοφόνων προσπάθησαν χωρίς επιτυχία να «αποδείξουν» ότι ο Ζακ δεν πέθανε από την αποτρόπαιη επίθεση αλλά από τα προβλήματα υγείας που είχε. 

Με ανάρτησή της στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook, η γνωστή δημοσιογράφος του KONTRA Channel μίλησε για το πώς ειδικά σήμερα, στην αίθουσα δικαστηρίου, οι τρεις βασικοί μύθοι που στήθηκαν γύρω από το πρόσωπο του Ζακ κατέρρευσαν:

«Ένας ένας οι μύθοι καταρρέουν:

1. Δεν ήταν «πρεζάκι». Καθαρές τοξικολογικές.

2. Δεν μπήκε για να κλέψει. Δεν βρέθηκαν κλοπιμαία πάνω του.

Και

3. Δεν ήταν «άρρωστος» & πέθανε. Ο ιατροδικαστής της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών, Νίκος Καλογρηάς, που έκανε τη νεκροτομή απέκλεισε ξεκάθαρα το ενδεχόμενο ο θάνατος να οφείλεται σε παθολογικά ή τοξολογικά αίτια και διαβεβαίωσε κατηγορηματικά ότι το ισχαιμικό επεισόδιο που οδήγησε στο θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου συνδέεται αποκλειστικά με κακώσεις στο κεφάλι του.

ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΣΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ.»

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…