Τα έφερε… τούμπα ο Τζόρβας

[…]

paok 0

Με λευκή ισοπαλία έφυγε από την Τούμπα ο Απόλλωνας χάρη στον μεγάλο πρωταγωνιστή Αλέξανδρο Τζόρβα

Κατέβασε τα ρολά και παρά το ότι οι επιθετικοί του ΠΑΟΚ δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουν, δεν κατάφεραν σε καμία στιγμή να τον νικήσουν. Η αίσθηση που υπήρχε λόγω των πολλών χαμένων ευκαιριών, ήταν ότι δεν θα έμπαινε γκολ, ακόμη και αν υπήρχε ένα ημίχρονο ακόμη. Ο Λούκας στο 78’ είχε δοκάρι, ενώ ο Χουμπ Στέφενς, είχε βάλει μέσα στον αγωνιστικό χώρο, όποιον επιθετικό είχε στην διάθεση του. Ο Απόλλωνας, που είχε κλειστεί στην άμυνα του, αγωνιζόταν με δέκα παίκτες από το 41’ λόγω αποβολής του Μίνγκα. Στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Νέτσιντ κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίκτυα του Τζόρβα, αλλα ο διαιτητής Κύζας, υπέδειξε επιθετικό φάουλ του Αθανασιάδη στον Κόρμπο.

Ο Κύζας (Δράμα) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Λάζαρ, Βίτορ, Χατζηζήση.

Ο Μίνγκας αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 41’.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κίτσιου, Βίτορ, Τζαβέλλας 72’ Νέτσιντ), Λίνο, Λάζαρ, Τζιόλης (59’ Κατσουράνης), Λούκας, Στοχ, Σαλπιγγίδης (59’ Βούκιτς), Αθανασιάδης

Απόλλων Σμύρνης: Τζόρβας, Αργυρόπουλος (21’ Χατζηζήσης), Δεληζήσης, Αλβάρεζ, Κανακούδης, Κόρμπος, Τσοκάνης, Μίνγκας, Παντελιάδης, Μπάρκογλου (58’ Παπαζαχαρίας), Πετρόπουλος (76’ Τσιλιγκίρης)

Άγρια οπαδική επίθεση στη Θεσσαλονίκη-Τους χτύπησαν ενώ έκαναν τζόκινγκ και τους άφησαν αιμόφυρτους

Άγρια οπαδική επίθεση στη Θεσσαλονίκη-Τους χτύπησαν ενώ έκαναν τζόκινγκ και τους άφησαν αιμόφυρτους

Οι δράστες τους έριξαν στο έδαφος και τους ξυλοκοπούσαν με μανία, ενώ φεύγοντας πήραν τις…