Newsroom

Newsroom

Και τον πιάνουν τα κλάματα…

Ο Κικίλιας βούρκωσε και η σκηνή ήταν τόσο δυνατή και αυθόρμητη που μπήκε και στο τρέιλερ

67ae71b44ff8c0ec24ecbe91f0cb482d XL

Δεν ήταν η πρώτη φορά και σίγουρα ο Βασίλης Κικίλιας δεν πρωτοτύπησε όσο ο ίδιος θέλει να πιστεύει, δείχνοντας το ανθρώπινο και εύθραυστο πρόσωπο του on camera.

Γιατί δυστυχώς για τον ίδιο η συνταγή «βαλαντώνω για το δράμα των πολιτών» είναι κατοχυρωμένη πρώτα από τον καθηγητή Τσιόδρα. Αν και για να λέμε την αλήθεια η χθεσινή «κατάρρευση» του υπουργού ήταν πολύ πιο πειστική και δυνατή. Η τηλεοπτική στιγμή που δημιουργήθηκε ήταν τόσο λαμπερή που αποτέλεσε και το τρέιλερ της εκπομπής.

Μιλώντας σε μαγνητοσκοπημένη εκπομπή του ΑΝΤ1 – και έχει τη δική του σημασία το γεγονός ότι η εκπομπή δεν ήταν live- ο Βασίλης Κικίλιας έμπηξε τα κλάματα αναφερόμενος στη μάχη με την πανδημία και στη σχέση που έχει αναπτύξει ο ίδιος με τους γιατρούς, τους νοσηλευτές και το προσωπικό των νοσοκομείων. 

«Έχω δεθεί άρρηκτα με αυτούς τους ανθρώπους. Με τις νοσοκόμες, τους νοσηλευτές, τις καθαρίστριες, τους τραπεζοκόμους, τους γιατρούς, με τους ανθρώπους που φυλάνε τα νοσοκομεία…Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους, έχουν υπάρξει συγκλονιστικοί», δήλωσε ο υπουργός με δάκρυα στα μάτια.

Τα κλάματα του υπουργού ανεξαρτήτως αν είναι αληθινά ή κροκοδείλια, δεν μπορούν να κρύψουν την απελπισία, την οργή και τα πραγματικά δάκρυα των πολιτών  για τα εκατοντάδες θύματα της πανδημίας. Δεν μπορούν να «σκεπάσουν» την επιλογή της κυβέρνησης και του υπουργού υγείας να μην θωρακιστεί το δημόσιο σύστημα υγείας. 

Κατά τ΄ άλλα το υπόλοιπο μενού της συνέντευξης είχε τα γνωστά… Λιβανιστήρι στον Μητσοτάκη και πολύ χαρά γιατί ο ίδιος δεν ήταν από τα θύματα του ανασχηματισμού.

Δείτε το τρέιλερ της εκπομπής:

 

Μέλπω Λεκατσά: Μια ιστορική μορφή του αντιδικτατορικού αγώνα στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ (Video)

λεκατσα

Μέλπω Λεκατσά: Μια ιστορική μορφή του αντιδικτατορικού αγώνα στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ (Video)

Ως φοιτήτρια στη Φαρμακευτική τότε, η Μέλπω Λεκατσά, έστησε μαζί με άλλους φοιτητές ένα πρόχειρο…