Newsroom

Newsroom

Τα βλέμματα στραμμένα στο Απ. Νικολαϊδης

Να αποχαιρετήσει το κοινό του για φέτος με νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ θέλει απόψε ο Παναθηναϊκός.

5adf73431dc524f9658b4628 1

Μπορεί κίνητρο βαθμολογικό να μην υπάρχει, αφού οι πόντοι που κερδήθηκαν στο γήπεδο και πιθανώς να έδιναν θέση στην πεντάδα αφαιρέθηκαν λόγω Βέμερ, ωστόσο ο Παναθηναϊκός έχει κίνητρο στην αποψινή αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ η κατάκτηση της 5ης θέσης που ισοδυναμεί με συμμετοχή στα προκριματικά του νέου Europa League. Οι «πράσινοι» θέλουν να σταθούν μέχρι τέλους αντάξιοι της φανέλας που φορούν, να ευχαριστήσουν τον κόσμο τους που αναμένεται να συρρεύσει μαζικά στη Λεωφόρο για να τους χειροκροτήσει για την προσπάθειά τους παρά τις αντιξοότητες, αλλά και να παραμείνουν αήττητοι στην έδρα τους στα φετινά ντέρμπι. Η «μάχη» της Κέρκυρας με την Λαμία για την αποφυγή του υποβιβασμού, είναι οι δύο εκκρεμότητες που υπάρχουν στο πρωτάθλημα της Super League.

«Μνηστήρες» του «ευρωπαϊκού εισιτηρίου» είναι ο Αστέρας Τρίπολης και η Ξάνθη. Οι Αρκάδες υποδέχονται τον βαθμολογικά αδιάφορο Απόλλωνα Σμύρνης και είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την νίκη, που θα τους διατηρήσει σε πλεονεκτική θέση για την 5η θέση, ενώ η ομάδα της ακριτικής πόλης, φιλοξενεί την ΑΕΛ που επίσης δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο.

Οσον αφορά στην «μάχη της ουράς», η Λαμία θέλει έναν βαθμό στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα για να εξασφαλίσει την παραμονή, ενώ η Κέρκυρα που φιλοξενεί την πρωταθλήτρια ΑΕΚ, δεν έχει κανένα περιθώριο για βαθμολογική απώλεια.

Παράλληλα, ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται στο «Απόστολος Νικολαϊδης» από τον Παναθηναϊκό σε μία αναμέτρηση που παραμένει ντέρμπι ανεξαρτήτως της κατάστασης των δύο αντιπάλων, ενώ ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναιτωλικό σ΄ ένα ματς, όπου μοναδικό κίνητρο αποτελεί το γόητρο.

Κάτι ανάλογο, ισχύει και για τις αναμετρήσεις Λεβαδειακός-Ατρόμητος και Πλατανιάς-Πανιώνιος, που συμπληρώνουν το πρόγραμμα της 29ης και προτελευταίας αγωνιστικής της διοργάνωσης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Κυριακή 29 Απριλίου (19:00)

Κέρκυρα-ΑΕΚ

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ

Ολυμπιακός-Παναιτωλικός

Λεβαδειακός-Ατρόμητος

Πλατανιάς-Πανιώνιος

Λαμία-ΠΑΣ Γιάννινα

Αστέρας Τρίπολης-Απόλλων Σμύρνης

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…