Τα αποτυπώματα έδειξαν... το παρελθόν του Λιγνάδη

Γνωστός στις αρχές ήταν ο Δημήτρης Λιγνάδης σχετικά με τον βίο του. Στο μακρινό 1984, στην πρώτη σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη, οδήγησε η δακτυλοσκόπηση του σκηνοθέτη στη ΓΑΔΑ κατά την πρόσφατη σύλληψή του. 

NewsRoom 23/02/2021 | 23:30

Μια νέα υπόθεση για σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκου από τον Δημήτρη Λιγνάδη έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Πρόκειται για μια υπόθεση από το μακρινό 1984, η οποία αποκαλύφθηκε όταν ο σκηνοθέτης κατέθεσε δακτυλικά αποτυπώματα στις αρχές, πριν από μερικές ημέρες.  

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open, όταν ο Δημήτρης Λιγνάδης πήγε στην αστυνομία για να καταθέσει δακτυλικά αποτυπώματα, διαπιστώθηκε πως είχε απασχολήσει και στο παρελθόν για σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκου. Ο φάκελος του ήταν καθαρός καθώς τελικά η μήνυση είχε αποσυρθεί, ωστόσο υπήρχαν τα στοιχεία του. 

Όπως επίσης αναφέρει το Mega, o Δημήτρης Λιγνάδης, το 1984, έκανε παρέα με ένα ζευγάρι καλλιτεχνών και προσπάθησε να προσεγγίσει τον 14χρονο γιό τους. Αρχικά χαϊδεύοντας το παιδί και στη συνέχεια με συνεχή τηλεφωνήματα του έλεγε πως «αυτή είναι η φύση σου και πρέπει να την αποδεχτείς». Το παιδί έφτασε στα πρόθυρα απόπειρας αυτοκτονίας και οι γονείς του το μετέφεραν εγκαίρως στο νοσοκομείο και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. Το παιδί, ένα χρόνο μετά, τους είπε τι τον οδήγησε σε αυτό το σημείο. Τελικά γονείς του 14χρονου απέσυραν την μήνυση γιατί φοβήθηκαν ότι θα έβλαπτε τον γιό τους.