Newsroom

Newsroom

Τα απαραίτητα συστατικά για να απολαύσεις το Euro του καλοκαιριού

Σε λιγότερο από ένα μήνα ξεκινά το φετινό Euro στα γήπεδα της Γαλλίας. Δυστυχώς δεν θα δούμε την Ελλάδα αφού δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση. Όμως και πάλι δεν μας πτοεί τόσο αφού το Euro παραμένει Euro όντας μια γιορτή του ποδοσφαίρου και μια σημαντική ευκαιρία για στιγμές χαλάρωσης με την παρέα σου.

573dc4431dc524976b8b51cf

Το 2004, θυμάμαι, κάθε μέρα καθόμασταν μαζί με φίλους μπροστά από την τηλεόραση για να απολαύσουμε τους αγώνες. Μαζί μας είχαμε πάντα αναψυκτικά και πατατάκια εάν ο αγώνας ήταν το απόγευμα. Πίτσα και σουβλάκια εάν διεξαγόταν το βράδι.

Φωνές, χαμόγελα, γέλια αλλά και… τρόπον τινά φιλονικίες «ανέβαζαν» το επίπεδο του οποιοδήποτε αγώνα. Βέβαια, αντιμετωπίζαμε κάτι δυσκολίες με την τηλεόραση, αφού αρκετά συχνά κάποιος από εμάς αναγκαζόταν να σηκωθεί και να «πειράξει» λίγο την κεραία δεξιά ή αριστερά για να διώξουμε τα «χιόνια».

Από τότε, σε όλα τα Euro μαζευόμασταν όλοι παρέα.

Καθώς περνούσαν τα χρόνια η παρέα μεγάλωνε. Τα υπόλοιπα «συστατικά» έμειναν ίδια. Βασικά, όχι όλα, αφού τα αναψυκτικά έχουν δώσει εδώ και χρόνια τη θέση τους στις… μπύρες.

Το 2016 λοιπόν το μίγμα για ευχάριστες και ξέγνοιαστες στιγμές βλέποντας μπάλα είναι οι φίλοι, τα «μεζεδάκια» και η «ψευτοκόντρα» μαζί τους.


Τα θετικά του να βλέπεις Euro σήμερα

Το 2004 όπως έγραψα, η τηλεόραση (18άρα θυμάμαι ήταν) δεν μας έκανε τα χατίρια. Στον τελικό μάλιστα κοντέψαμε να χάσουμε το γκολ του Χαριστέα από κάτι «χιονάκια». Ευτυχώς, η τηλεόραση μας έκανε το χατίρι και το πανηγυρίσαμε με όλη μας την ψυχή.

Σήμερα, κακά τα ψέματα, για να απολαύσεις ξέγνοιαστος κάθε είδους αθλητική διοργάνωση και δη, μια ποδοσφαιρική, χρειάζεται μια καλή τηλεόραση.

Εάν δεν έχεις και πολύ χώρο στο σπίτι σου ξεκινάς να «παίζεις» από μια «32άρα». Κοιτάς πάντα για ζωντανά χρώματα και υψηλή ευκρίνεια. Εάν πάλι έχεις χώρο και άνεση, τότε «παίζεις» στα πιο μεγάλα μεγέθη όπως μια «48άρα» ή «55άρα».


Μια από τις πιο ευχάριστες λειτουργίες που πρόκειται να σου χαρίσουν και μετά το Euro τις ίδιες στιγμές είναι η δυνατότητα να γράφεις αυτόματα ό,τι βλέπεις σε ένα USB stick ή σε κάποιον σκληρό δίσκο. Επομένως, μπορείς να «ξαναζήσεις» τον τελικό παρέα με φίλους που δεν ήταν μαζί σου τη βραδιά του τελικού.

Τί θα κάνεις όμως στο ημίχρονο; Χρησιμοποίησε την τηλεόραση ως… media Player. Πέρνα στο usb σου διάφορες φωτογραφίες με σένα και την παρέα σου και περάστε καλά μέχρι να ξεκινήσει το δεύτερο ημίχρονο.

Μην αμελήσετε καθόλου την επιλογή της σωστής τηλεόρασης. Είναι εξίσου σημαντική όπως και το σουβλατζίδικο της γειτονιάς και την πιτσαρία που θα διαλέξετε να σας… σιτίζει τα «ευρωπαϊκά» βράδια.

Συγκλονιστική Αριστοτέλους: Νίκησε τον καρκίνο μέσα σε 6 μήνες η Κύπρια αθλήτρια – «Ευτυχώς που διάλεξε εμένα» (Εικόνες)

03ca3a5a764245028e814d8eaaf30441 1

Συγκλονιστική Αριστοτέλους: Νίκησε τον καρκίνο μέσα σε 6 μήνες η Κύπρια αθλήτρια – «Ευτυχώς που διάλεξε εμένα» (Εικόνες)

Αυτή είναι η ιστορία της 32χρονης αθλήτριας του άλματος επί κοντώ.