Newsroom

Newsroom

Τα αμερικανικά ΜΜΕ για την αποτυχημένη εκλογή ΠτΔ

Ιδιαίτερη έμφαση στην αποψινή πρώτη ψηφοφορία και αποτυχία εκλογής Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας δίνουν τα αμερικανικά ΜΜΕ. Το site του…

usa a

Ιδιαίτερη έμφαση στην αποψινή πρώτη ψηφοφορία και αποτυχία εκλογής Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας δίνουν τα αμερικανικά ΜΜΕ.

Το site του τηλεοπτικού δικτύου FOX αναφέρει ότι «κατά την ψηφοφορία στον πρώτο γύρο των κρίσιμων προεδρικών εκλογών, η κυβέρνηση δεν συγκέντρωσε αρκετές ψήφους», προσθέτοντας ότι «η ψηφοφορία πραγματοποιείται εν μέσω αδιέξοδου στις διαπραγματεύσεις της Ελλάδας με τους διεθνείς πιστωτές της». 

«Το Κοινοβούλιο απέτυχε να εκλέξει νέο Πρόεδρο στην Ελλάδα κατά τον πρώτο γύρο της ψηφοφορίας», γράφει το τηλεοπτικό δίκτυο ABC και προσθέτει ότι «θα προκηρυχθούν πρόωρες εκλογές». 

Το ειδησεογραφικό πρακτορείο Μπλούμπεργκ αναφέρει ότι «η προσοχή πλέον στρέφεται στη δεύτερη ψηφοφορία» και ότι αν αποτύχει και στην τρίτη προσπάθεια, στις 29 Δεκεμβρίου, τότε η Βουλή θα διαλυθεί και θα προκηρυχθούν πρόωρες εκλογές. 

Το CNBC, σημειώνει ότι «ο Έλληνας πρωθυπουργός εξασφάλισε την υποστήριξη 160 βουλευτών στον πρώτο γύρο για την προεδρική εκλογή, απέχοντας πολύ από το ποσοστό της ενισχυμένης πλειοψηφίας που χρειάζεται».

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…