Newsroom

Newsroom

Τα ακριβότερα φαγητά του κόσμου

Επειδή τα όνειρα δεν φορολογούνται μπορούμε να συνεχίζουμε να τα κάνουμε με την ίδια συχνότητα. Δείτε τα ακριβότερα φαγητά του…

food1

Επειδή τα όνειρα δεν φορολογούνται μπορούμε να συνεχίζουμε να τα κάνουμε με την ίδια συχνότητα. Δείτε τα ακριβότερα φαγητά του κόσμου και ονειρευτείτε ότι βρίσκεστε στον τόπο που παρασκευάζονται …ίσως να ξυπνήσετε χορτασμένοι.

Στο ξενοδοχείο «Le Parker Meridien Hotel»στην Νέα Υόρκη προσφέρετε πρωινό με την πιο ακριβή ομελέτα του κόσμου. Δεν ανεβάζουν την τιμή τα αυγά αλλά τα κομμάτια αστακού που περιέχει και το μαύρο χαβιάρι. Η τιμή της είναι 1000 δολάρια και δεν επιτρέπεται να αφήσετε στο πιάτο την …δύναμη σας.


Για εκείνου που τρώνε κάθε Κυριακή του Πάσχα κρέας ίσως μια μπριζόλα Wagyu να είναι μια καλή λύση. Πρόκειται για μια μοσχαρίσια μπριζόλα από αγελάδες που δέχονται υπηρεσίες μασάζ ώστε το κρέας τους να είναι μαλακό και τρέφονται με μπίρα. Όλες αυτές οι ιδιαιτερότητες στην διατροφή τους αλλά και οι υπηρεσίες που τους παρέχουν έστειλαν την τιμή της μερίδας στα 2.800 δολάρια. Καλή όρεξη και ούτε κουβέντα για κέρασμα.

Αν σας φέρει κάποιος ένα καρπούζι για δώρο γάμου μηνπαρεξηγηθείτε. Αν πρόκειται για καρπούζι Densuke βάρους 17 κιλών τότε έχει ξοδέψει μια


ολόκληρη περιουσία για εσάς. Το εν λόγω καρπούζι πουλιέται με την φέτα, παράγεται μόνο στην Ιαπωνία και η γεύση του είναι ζουμερή και πολύ γλυκιά .Η τιμή του ξεπερνά τα 6.000 δολάρια ο καρπός.


Ονομάζεται «διαμάντι» και είναι το ακριβότερο χαβιάρι του κόσμου. Η χώρα προσέλευση του είναι το Ιραν και το μοναδικό σημείο στον κόσμο που πωλείται το «Caviar House & Prunier» στο Λονδίνο. Συσκευάζεται σε κουτί 24 καρατιών και η τιμή του το κιλό είναι 25.000 δολάρια .

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…