Σύζυγος του Γιώργου Καραϊβάζ: Ήμουν πεπεισμένη ότι θα έρθουν συλλήψεις

Εξελίξεις στην υπόθεση της εν ψυχρώ δολοφονίας του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ του 2021 μετά τη σύλληψη δύο ατόμων

ΚΑΡΑΙΒΑΖ 1

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για την υπόθεση της δολοφονίας του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, τον Απρίλιο του 2021, καθώς στα χέρια των Αρχών βρίσκονται δύο αδέρφια που συνελήφθησαν ως ενεργοί εμπλεκόμενοι στην δολοφονία. Η σύζυγος του Γιώργου Καραϊβάζ, Στάθα Αλεξανδροπούλου-Καραϊβάζ, μίλησε στον ΑΝΤ1 για τις εξελίξεις.

«Tο πίστευα . Ήμουν πεπεισμένη από τις επαφές μου με τον διευθυντή του Ανθρωποκτονιών, ότι θα έχει θετική έκβαση με συλλήψεις», είπε αρχικά η Στάθα Αλεξανδροπούλου-Καραϊβάζ.

Ερωτηθείσα αν της είπαν ότι θα γίνουν και άλλες συλλήψεις ή ότι υπάρχουν και άλλοι εμπλεκόμενοι απάντησε: «Αυτό δεν το γνωρίζω. Καταλαβαίνετε ότι η συγκίνησή μου ήταν μεγάλη. Νοιώθω δικαιωμένη. Είμαι σίγουρη ότι θα φτάσει μέχρι το τέλος. Πιστεύω όμως ότι προκειμένου να προβούν στις συλλήψεις αυτές έχουν όλο το πλέγμα γύρω από τη δολοφονία του Γιώργου, γιατί όπως έχω πει ανώτατος αξιωματικός μου είχε πει ότι ήταν θέμα τιμής για την Ελληνική Αστυνομία να συλληφθούν οι δολοφόνοι του Γιώργου. Και ευχαριστώ τους Έλληνες αξιωματικούς οι οποίοι με πολύ κόπο και προσπάθεια κατάφεραν να συλλάβουν αυτούς τους ανθρώπους και είμαι πεπεισμένη ότι η ελληνική δικαιοσύνη θα κάνει αυτό που πρέπει».

 

 

 

Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Ιωαννίδης

Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Μετά την νέα ήττα του Παναθηναϊκού, αυτή τη φορά από τον Άρη, υπήρξε ένα επεισόδιο…