Σύζυγος της Αμερικανίδας τουρίστριας: "Προσευχηθείτε για τη γυναίκα μου"

Τα όσα δραματικά έζησαν μαζί με την 51χρονη σύζυγό του το βράδυ της Ανάστασης στην Οία όταν ασυνείδητοι πέταξαν αυτοσχέδιο…

amerikanos

Τα όσα δραματικά έζησαν μαζί με την 51χρονη σύζυγό του το βράδυ της Ανάστασης στην Οία όταν ασυνείδητοι πέταξαν αυτοσχέδιο βεγγαλικό στα πόδια τους περιέγραψε μιλώντας σε δημοσιογράφους ο 55χρονος Αμερικανός που επίσης τραυματίστηκε στο πρόσωπο.

«Τα χτυπήματα ήταν απανωτά. Η έκρηξη διαδέχθηκε η μια μετά την άλλη. Μας τίναξε πίσω η έκρηξη» δήλωσε ο 55χρονος και συμπλήρωσε: «Είδα τη γυναίκα μου να αιμορραγεί. Πολύς κόσμος. Όλα έγιναν ξαφνικά». Ερωτηθείς για την κατάσταση της γυναίκας του, η οποία για τρίτη ημέρα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο «Βενιζέλειο» νοσοκομείο, στο Ηράκλειο, καθώς από την έκρηξη υπέστη ρήξη εντέρου, ο 55χρονος Αμερικανός το μόνο που κατάφερε να ψελλίσει ήταν «Οι γιατροί μας έχουν φροντίσει και μας φέρονται με τον καλύτερο τρόπο. Προσευχηθείτε για τη γυναίκα μου».

Για την υπόθεση έχουν συλληφθεί συνολικά πέντε άτομα, δύο την Κυριακή και άλλοι τρεις – ανάμεσά τους και ένας ανήλικος – σήμερα,  Τρίτη. Εκτός από το ζευγάρι των Αμερικανών, στο «Βενιζέλειο» νοσηλεύεται άλλος ένας Αμερικανός τουρίστας και ένας 50χρονος Έλληνας επιχειρηματίας που ζει μόνιμα τα τελευταία χρόνια στη Σαντορίνη. Ο τουρίστας φέρει εγκαύματα, κυρίως στα πόδια, ενώ ο Έλληνας έχει τραυματιστεί και στο μάτι, ένα τραύμα που όμως φαίνεται να πηγαίνει καλύτερα.

«Τρικυμία» στο ΠΑΣΟΚ: Ανταρσία και από τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

«Τρικυμία» στο ΠΑΣΟΚ: Ανταρσία και από τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια

Μετά τη Νάντια Γιαννακοπούλου και ο αντιπρόεδρος της Βουλής υπέρ των ιδιωτικών πανεπιστημίων

Αγρίνιο: 24χρονη όρμησε σε σχολείο και χτύπησε με την καρέκλα μαθήτρια που έκανε bullying στον αδελφό της

βια ανηλικων

Αγρίνιο: 24χρονη όρμησε σε σχολείο και χτύπησε με την καρέκλα μαθήτρια που έκανε bullying στον αδελφό της

Ένα ακόμη απίστευτο επεισόδιο βίας διαδραματίστηκε την Τρίτη σε σχολείο του Αγρινίου.