Newsroom

Newsroom

«Συστημένο» από Ακρίτα σε Ε. Κούρκουλα: Ο φίλος σας είναι βιαστής ανηλίκων

Αν θυμάστε η φίλη του σκηνοθέτη είχε υποστηρίξει πως τα θύματα είναι... «βίζιτες, περίεργοι και κάποιοι που ήθελαν να μοιάσουν στον Ρουβά»

My project 1 1

Πριν λίγη ώρα το δικαστήριο καταδίκασε τον Δημήτρη Λιγνάδη σε κάθειρξη 10 ετών για τη μία πράξη βιασμού και 5 ετών για την άλλη. Μέρα δικαίωσης για τα θύματα και όσους τους συμπαραστάθηκαν αλλά και μέρα ντροπής για «άλλους».

Η Έλενα Ακρίτα αφού περίμενε καρτερικά – και ορθά – την απόφαση του δικαστηρίου απάντησε στην Έλενα Κούρκουλα για τα όσα απαράδεκτα είχε καταθέσει εναντίον όσων κατήγγειλαν τον σκηνοθέτη.

«Κυρία Κούρκουλα δεν είμαστε εμείς “σκευωροί”. Ο φίλος σας είναι βιαστής ανηλίκων», έγραψε η Ε. Ακρίτα στην σελίδα της στο Facebook και ήταν υπεραρκετό.

Δείτε εδώ όσα έλεγε ο Χάρης Τζωρτζάκης για τον Δημήτρη Λιγνάδη και το ελληνικό metoo

Screenshot 1 3

«Νομίζω ότι αυτό που μετράει αυτή τη στιγμή και αυτό που μετράει γενικά στη ζωή μας είναι η αλήθεια. Όποια και να είναι αυτή και ό,τι κόστος και να έχει. Όταν λέω «περίεργοι άνθρωποι» το συμπέρασμα του περίεργου είναι από αυτά που διάβασα εγώ και από τις καταθέσεις τους…

«Οι άνθρωποι που τον κατήγγειλαν δεν ήταν άνθρωποι που συνεργαζόμασταν και γνωρίζαμε, ήταν κάποιοι άνθρωποι που εμφανίστηκαν από το πουθενά. Οι δύο από τους τρεις άλλαξαν τις ημερομηνίες. Πώς βίασε; Αφού ήταν μαζί μας. Περιμένω την αθώωσή του, τι άλλο να περιμένω;», , είχε σημειώσει η Ε. Κούρκουλα αναφορικά με τους καταγγέλοντες και την έκβαση της δίκης.

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…