Newsroom

Newsroom

Συστάσεις Ρήγα: "Να είμαστε προσεκτικοί όταν εκφράζουμε προσωπικές απόψεις"

«Όταν εκφράζουμε προσωπικές απόψεις όλοι μας πρέπει να είμαστε προσεκτικοί πριν την λήξη ορισμένων πραγμάτων» είπε ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ τη συζήτηση που έχει ανοίξει μετά από δημόσιες τοποθετήσεις υψηλόβαθμων κυβερνητικών στελεχών αναφορικά με το θέμα της ΔΕΗ.

58db76851dc52440568b470b

«Αυτό δεν άφορα τον Πάνο Σκουρλέτη, αλλά πρέπει να είμαστε φειδωλοί στο τι λέμε και το τι κάνουμε» πρόσθεσε ο Πάνος Ρήγας, επικαλούμενος τον κομματικό ρόλο του γραμματέα της Κ.Ε., ενώ στη συνέχεια τόνισε πως «και για το θέμα της ΔΕΗ θα υπάρξει λύση προς όφελος της οικονομίας».

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, ο κ. Ρήγας απάντησε πως «η αντιπολίτευση έχει την ευθύνη για όλα όσα ζούμε σήμερα… μιλάμε για πρόωρες εκλογές;», συμπληρώνοντας ότι η κοινοβουλευτική ομάδα είναι συμπαγής και πως οι θεσμοί δεν πρέπει να θέτουν θέμα συντάγματος για ευρύτερες πλειοψηφίες.

Επέμεινε δε ότι η συμφωνία «θα έχει μηδενικό δημοσιονομικό αποτέλεσμα, θα είναι σημαντική επιτυχία, και το τοπίο θα είναι, θα είναι προς την κατεύθυνση να βγούμε από την επιτροπεία διαφορετικό και το τοπίο θα είναι μετά διαφορετικό για την οικονομία».

«Η ΝΔ είχε συμφωνήσει σε όλα και σήμερα κάνει ό,τι είναι δυνατόν να μην κλείσει η αξιολόγηση» υποστήριξε ο κ. Ρήγας.

«Τα μέτρα της ΝΔ δεν αντεχόντουσαν, τα πρωτογενή πλεονάσματα που είχαν συμφωνήσει ήταν 4,5%» ανέφερε, επισημαίνοντας ότι το πακέτο όχι μόνο θα είναι υπερασπίσιμο, αλλά θα είναι σε θετική κατεύθυνση για να βγούμε από το αδιέξοδο, αναφέροντας ότι οι κυβερνητικές βουλευτές θα ψηφίσουν τη συμφωνία.

Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ δεν άφησε ασχολίαστη την επανεμφάνιση του Κώστα Σημίτη, λέγοντας: «Δεν δικαιούται να ομιλεί, όχι γιατί δεν έχει το δικαίωμα, αλλά για τα ζητήματα του Χρηματιστηρίου, την Ολυμπιάδα, τη μεγέθυνση του χρέους… Είναι ψεύτικα τα στοιχεία ή τα χρήματα πήγαιναν σε μίζες;» διερωτήθηκε.

Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Ιωαννίδης

Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Μετά την νέα ήττα του Παναθηναϊκού, αυτή τη φορά από τον Άρη, υπήρξε ένα επεισόδιο…