ΣΥΡΙΖΑ: Για τη ΝΔ οι γάιδαροι πετάνε και ο κ. Μαρινάκης έχει στενές σχέσεις με τον ΣΥΡΙΖΑ

Με χιουμοριστικό τρόπο απαντά σε ανεκδιήγητη ανακοίνωση της ΝΔ, που έκανε λόγο για καλές σχέσεις ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

συριζα 1

Ο ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει τα εξής:  «Για τη ΝΔ οι γάιδαροι πετάνε και ο κ. Μαρινάκης έχει στενές σχέσεις με τον ΣΥΡΙΖΑ. Σε λίγο θα μας πουν ότι είναι κουμπάρος της αδελφής του Αλ. Τσίπρα ή ότι πληρώνει τους λογαριασμούς στην Κουμουνδούρου».

Στην ανακοίνωση της η ΝΔ ανάφερε μεταξύ άλλων ότι «έχει νόημα σήμερα να θυμηθούμε τέσσερις αδιαμφισβήτητες αλήθειες:

-Είναι τοις πάσι γνωστό ότι το 2014 ο ΣΥΡΙΖΑ συνεργάστηκε με το Βαγγέλη Μαρινάκη προκειμένου εκείνος να παράσχει απλόχερα την βοήθειά του στην εκλογή της Ρένας Δούρου στην Περιφέρεια Αττικής. Κάτι που φάνηκε και από τα πολύ υψηλά ποσοστά που έλαβε η Ρένα Δούρου στον Πειραιά.

-Ο ίδιος ο κ. Μαρινάκης δεν έκρυψε ποτέ ότι από το 2015, μετά δηλαδή την ανάληψη της διακυβέρνησης από το ΣΥΡΙΖΑ, επισκεπτόταν τακτικά το Μαξίμου, όπως και ότι δεχόταν ο ίδιος συχνά πυκνά στο γραφείο του στενούς συνεργάτες του κ. Τσίπρα, όπως τους κ.κ. Νίκο Παππά και Λευτέρη Κρέτσο.

-Τις σχέσεις που είχαν μέχρι και το 2017 οι κ.κ. Τσίπρας και Μαρινάκης επιβεβαιώνει το γεγονός ότι σύσσωμος ο ΣΥΡΙΖΑ πανηγύριζε όταν ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας πήρε τηλεοπτική άδεια με τον αντισυνταγματικό διαγωνισμό Παππά. 

-Ο ίδιος ο Πέτρος Κόκκαλης ήταν μέχρι πριν από λίγες μέρες στον ίδιο δημοτικό συνδυασμό με τον κ. Μαρινάκη και είχαν άριστες σχέσεις”.

Ενημερωτικά πάντως για τη ΝΔ, η Πρωταπριλιά είναι τη Δευτέρα.

 

Αυτό είναι το «μεταγραφικό μπάμ» απο τον Ανδρουλάκη για τις ευρωεκλογές: Ο παπα-Μιχάλης από τον «Σασμό» υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ

papa mixalis sasmos

Αυτό είναι το «μεταγραφικό μπάμ» απο τον Ανδρουλάκη για τις ευρωεκλογές: Ο παπα-Μιχάλης από τον «Σασμό» υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ

Μια «μεταγραφή» από την υποκριτική στην πολιτική που θα συζητηθεί έκανε ο Νίκος Ανδρουλάκης

ΣΥΡΙΖΑ: θερμό χειροκρότημα κατά την είσοδο του Αλέξη Τσίπρα στην παρουσίαση του Ευρωψηφοδελτίου

ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΥΡΩ

ΣΥΡΙΖΑ: θερμό χειροκρότημα κατά την είσοδο του Αλέξη Τσίπρα στην παρουσίαση του Ευρωψηφοδελτίου

Ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έδωσε το παρών στην παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ το…