ΣΥΡΙΖΑ: Βουτυράκου και Σαρακιώτης ανακοίνωσαν τα μέλη του think tank τεχνολογίας – Αυτά είναι τα βιογραφικά τους (video)

«Ο νέος ΣΥΡΙΖΑ κοιτάει στο αύριο. Η τεχνολογία είναι το αύριο. Και οι άνθρωποί της θα βρίσκονται μαζί μας στην πρώτη γραμμή, για την Ελλάδα που θέλουμε», τονίζει η Διάνα Βουτυράκου

Διάνα

Η Διάνα Βουτυράκου και ο Γιάννης Σαρακιώτης μέσω βίντεο που δημοσιεύτηκε στα social media του Στέφανου Κασσελάκη παρουσίασαν τους επιστήμονες που συγκροτούν το νέο think tank τεχνολογίας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

«Ο νέος ΣΥΡΙΖΑ κοιτάει στο αύριο. Η τεχνολογία είναι το αύριο. Και οι άνθρωποί της θα βρίσκονται μαζί μας στην πρώτη γραμμή, για την Ελλάδα που θέλουμε», τονίζει η Διάνα Βουτυράκου.

Όπως σημειώνει, «τώρα που ο πρόεδρος υπηρετεί τη θητεία του, παίρνουμε προσωρινά τον λογαριασμό του. Άλλωστε ο ΣΥΡΙΖΑ είναι υπόθεση όλων μας. Σας παρουσιάσουμε λοιπόν, μαζί με τον συντονιστή των τομέων της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Σαρακιώτη, τους επιστήμονες που συγκροτούν το νέο think tank τεχνολογίας».

 

Τα βιογραφικά

Γιάννης Πέρος: Είναι μέλος της ΜENSA από το 2011 και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος Μηχανικών Πληροφορικής και Υπολογιστών. Από το 2022 δραστηριοποιείται στον τομέα προστασίας προσωπικών δεδομένων και τεχνολογίας στον οποίο σήμερα είναι υποψήφιος διδάκτορας στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Εργάζεται στον κλάδο των Τηλεπικοινωνιών ως Senior.

πρ

Σωτήρης Ζήκας: Υποψήφιος διδάκτορας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στον τομέα της Νευροσυμβολικής Τεχνητής Νοημοσύνης. Έχει εργαστεί επί σειρά ετών ως μηχανικός και αναλυτής δεδομένων στον τομέα της Ενέργειας και Τεχνολογίας στο Βερολίνο.

ζκ

Νίκος Χρόνης: Καθηγητής στη Σχολή Χημικών Μηχανικών του ΕΜΠ. Αντικείμενο Ερευνητικής δραστηριότητας η Μικρο/Νανο Τεχνολογία με εφαρμογή στη Βιοϊατρική Μηχανική. Έχει 20ετές διδακτικό και ερευνητικό έργο σε κορυφαία Πανεπιστήμια της Αμερικής.

χρ

Θεοδώρα Σπανοστάθη Σάουντερς: Είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός με 40 χρόνια εμπειρίας σε ηγετικές θέσεις στην Αεροπορική Βιομηχανία. Με παρουσία στην ακαδημαϊκή κοινότητα, ως επίκουρη καθηγήτρια στο τμήμα μηχανικών του Πανεπιστημίου UNH (University of New Haven) και με πιστοποιητικό σπουδών στην μηχανική συστημάτων από το MIT.

σν

Βιολέτα Κόρδατζη: Μηχανικός με εξειδίκευση στον τομέα της Αυτοκίνησης. Έχει αποφοιτήσει από το Πολυτεχνείο Κρήτης, το Cranfield University και έχει MBA από το Imperial College. Ασχολείται με την ανάλυση δεδομένων και τη μηχανική μάθηση.

βλ

Βασίλης Παπαλαζάρου: Σπούδασε Βιολογία στο ΕΚΠΑ. Κατέχει μεταπτυχιακό στη Μοριακή Παθολογία και Γενετική από το Queen Mary University of London και έλαβε το διδακτορικό του από το Πανεπιστήμιο της Γλασκώβης στη Βιοϊατρική Μηχανική κατέχοντας υποτροφία από την Cancer Research UK. Εργάστηκε στο CRUK Beatson Institute στη Σκωτία και σαν μεταδιδακτορικός ερευνητής στο Πανεπιστήμιο της Γλασκώβης. Είναι μεταδιδακτορικός ερευνητής στο Francis Crick Institute στο Λονδίνο.

Παπ

Ειδήσεις σήμερα:

Φρίκη στις ΗΠΑ: Bασάνισαν μέχρι θανάτου την κόρη τους – Την άφησαν να “λιώσει” στον καναπέ για τουλάχιστον 12 χρόνια (Video)

Ηλεία: «Καλή αντάμωση» – Η συγκλονιστική ανάρτηση του 28χρονου λίγες ώρες πριν την αυτοκτονία

Προκλητικός Πορτοσάλτε για Τέμπη: «Γελοιότητα η συλλογή υπογραφών» (video)

Τέμπη – Παππάς μετά την αποκάλυψη για το αμμορυχείο: Δώσατε εντολή να πάνε 300 κυβικά σε ιδιωτικό χώρο;

Τραγωδία στην Κένυα: Τουλάχιστον 45 οι νεκροί από κατάρρευση φράγματος – Υπάρχουν ακόμη παγιδευμένοι στη λάσπη (Eικόνες)

AP24120324819137

Τραγωδία στην Κένυα: Τουλάχιστον 45 οι νεκροί από κατάρρευση φράγματος – Υπάρχουν ακόμη παγιδευμένοι στη λάσπη (Eικόνες)

«Υπάρχουν άλλοι παγιδευμένοι στη λάσπη που εργαζόμαστε για να ανασύρουμε» - Η χώρα πλήττεται από…

Σοκάρει η Δήμητρα Λιάνη για τον Νίκο Παπανδρέου: «Έλυσε τη ζώνη και έκανε ότι θα με χτυπήσει» (video)

profile player 960x540 25

Σοκάρει η Δήμητρα Λιάνη για τον Νίκο Παπανδρέου: «Έλυσε τη ζώνη και έκανε ότι θα με χτυπήσει» (video)

«Του Ανδρέα Παπανδρέου του έλειπε η τρυφερότητα, του έλειπε η αγάπη» ανέφερε η Δήμητρα Λιάνη

Οργισμένη επιστολή των Αγγειοχειρουργών Ελλάδας κατά του Καλλιάνου – Ζητούν παρέμβαση Μητσοτάκη

6084787 2

Οργισμένη επιστολή των Αγγειοχειρουργών Ελλάδας κατά του Καλλιάνου – Ζητούν παρέμβαση Μητσοτάκη

«Με ανησυχία και απογοήτευση παρακολουθούμε τις τελευταίες ημέρες να εξελίσσεται μία απίστευτη κατάσταση ανεπίτρεπτης επίθεσης…

Μάτι: Οργισμένες αντιδράσεις από συγγενείς των θυμάτων – Πέταξαν καρέκλα… «Τσίπα δεν έχετε;» (video)

6207733

Μάτι: Οργισμένες αντιδράσεις από συγγενείς των θυμάτων – Πέταξαν καρέκλα… «Τσίπα δεν έχετε;» (video)

Συγγενείς άρχισαν να πετούν καρέκλες και να απευθύνονται προς τους κατηγορούμενους