ΣΥΡΙΖΑ: «Θα συνεχίζετε να στηρίζετε τον λογοκλόπο ή θα τον διαγράψετε από τη ΝΔ;»

  Επιμένει ο ΣΥΡΙΖΑ στην διαγραφή Πατούλη μετά την αμηχανία και την πλήρη κάλυψη της κυβέρνησης

Μητσοτάκης Πατούλης 1

Το ζήτημα της διαγραφής ξανά έρχεται ως απάντηση στα όσα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για το σκάνδαλο της υπόθεσης Πατούλη, ο οποίος δήλωσε ότι ο περιφερειάρχης Αττικής δεν είναι μέλος της κυβέρνησης και γι’ αυτό δεν χρειάζεται να τοποθετηθεί για κάτι, παρέχοντάς του πλήρη κάλυψη.

«Η σημερινή απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου για το σκάνδαλο της “διατριβής” του κ. Πατούλη φανερώνει την αμηχανία της Νέας Δημοκρατίας. Το ερώτημα κύριε Οικονόμου είναι απλό: θα συνεχίσετε να στηρίζετε τον λογοκλόπο κ. Πατούλη ή θα τον διαγράψετε;» αναφέρει η αξιωματική αντιπολίτευση και προσθέτει:

«Αυτό πρέπει να απαντήσει η παράταξη της “αριστείας” που εκτίθεται καθημερινά ως αυτό που πραγματικά είναι: ένας συρφετός μετριότητας και εξαπάτησης».

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα ο Γιάννης Οικονόμου ερωτηθείς από τον συντάκτη της «Αυγής» για το σκάνδαλο υποστήριξε ότι ο Περιφερειάρχης Αττικής έδωσε τις εξηγήσεις του και η υπόθεση θα οδηγηθεί στη δικαιοσύνη, αποδεχόμενος έτσι την παραληρηματική απάντηση του Γιώργου Πατούλη στην «Αυγή».

Συγκεκριμένα ο Γιάννης Οικονόμου ρωτήθηκε από τον πολιτικό συντάκτη της «Αυγής» Κωνσταντίνο Σαββόπουλο για το θέμα:

Κ. Σαββόπουλος: Η αξιωματική αντιπολίτευση ζητά την παραίτηση του κ. Πατούλη μετά τις αποκαλύψεις της «Αυγής» για τη λογοκλοπή του διδακτορικού του. Πώς τοποθετείται η κυβέρνηση στο αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και στο περιεχόμενο των αποκαλύψεων;

Γ.Οικονόμου: Ο κ. Πατούλης δεν είναι μέλος της κυβέρνησης οπότε η κυβέρνηση δεν έχει να τοποθετηθεί για κάτι. Από εκεί και πέρα υπάρχει η δήλωση του κ. Πατούλη. Από ότι αντιλαμβάνομαι η κατάσταση θα οδηγηθεί στη δικαιοσύνη. Ο κ. Πατούλης έδωσε τις εξηγήσεις του. Σε ότι αφορά την κυβέρνηση δεν είναι μέλος της για να τοποθετηθεί πάνω σε αυτό.

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

michos ilias 1

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

Οι δικαστές καλούνται να αποφανθούν για την ενοχή ή μη 26 κατηγορουμένων - Συγκεντρώσεις υποστήριξης…