ΣΥΡΙΖΑ τέλος

Πόσα γκάλοπ ακόμα θα βγάλουν τα Παραπολιτικά; Εντάξει, μπορούμε και να το διασκεδάσουμε στο τέλος.

NewsRoom 17/01/2022 | 23:58

Το Σάββατο τα Παραπολιτικά δημοσίευσαν δημοσκόπηση που δείχνει ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης και το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛΛ.-ΑΦΜ σαρώνουν πια στην Κρήτη. Και ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να τρέμει. Γιατί ο Ανδρουλάκης είναι μέγας πολιτικός, ανεξαρτήτως αν ακόμα δεν τον έχουμε δει - τον είδαμε σε μία συνέντευξη στον Alpha, αλλά αποκοιμηθήκαμε στη διάρκεια και δεν μπορούμε να τον κρίνουμε...

Τη δημοσκόπηση τη βλέπετε εδώ παρακάτω στη φωτογραφία. Η Κρήτη ξαναγίνεται πράσινη! Βέβαια αν μιλήσεις με Κρητικούς, κανένας δεν έχει αλλάξει πολιτική ρότα, αλλά δε θα αφήσουμε την πραγματικότητα να χαλάσει ένα ωραίο γκάλοπ.

Έρχονται σήμερα λοιπόν τα συγγενικά ΝΕΑ και φτιάχνουν πρωτοσέλιδο (φωτογραφία, παρακάτω) πατώντας πάνω στη δημοσκόπηση της μεσοτοιχίας των Παραπολιτικών. Θέμα εκ του μηδενός θα μπορούσε να ισχυριστεί κάποιος, αλλά μη δίνετε σημασία.

Αμφισβητεί κανείς τη δημοσκόπηση της Κρήτης; Όχι βέβαια. Απλώς θυμηθήκαμε μία ακόμα δημοσκόπηση (φωτογραφία, παρακάτω) που δημοσίευσαν τα Παραπολιτικά στα τέλη Νοεμβρίου, μία εβδομάδα πριν τις εσωκομματικές εκλογές στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛΛ.-ΑΦΜ, δημοσκόπηση που έδειχνε πρώτον τον Ανδρέα Λοβέρδο.

ΣΥΡΙΖΑ τέλος, επελαύνει ο Νίκος Ανδρουλάκης (χρρρρρ...... )

Πηγή: Efsyn