ΣΥΡΙΖΑ: Τα τηλέφωνα στα κανάλια να εξαφανίσουν την ποδηλατάδα Mητσοτάκη φαίνεται πως έπιασαν τόπο

Το σιωπητήριο που έπεσε στα κανάλια σχολίασε ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, με αφορμή την αποκάλυψη του documentonews.gr για τις βόλτες του πρωθυπουργού στην Πάρνηθα.  

παρνηθα 1

Τι και αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης έσπασε το lockdown και παραβίασε όλα τα μέτρα προστασίας την ώρα που η χώρα ζει τον μήνα της μεγάλης τραγωδίας; Η συντριπτική πλειοψηφία των καναλιών δεν φαίνεται να συγκινήθηκε από την ποδηλατάδα του πρωθυπουργικού ζεύγους στην Πάρνηθα, χωρίς μάσκες και αποστάσεις.

Alpha, ΑΝΤ1 και Star δεν έπαιξαν καν το θέμα, ενώ το Mega προέβαλε τη βόλτα του Κυριάκου Μητσοτάκη, χωρίς ωστόσο να δείξει τη φωτογραφία που αποκαλύπτει τις πέντε παραβάσεις του πρωθυπουργού. Μέσω ανακοίνωσής της, η αξιωματική αντιπολίτευση στηλίτευσε το γεγονός αυτό, σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως «τα τηλέφωνα στα κανάλια για να εξαφανίσουν το θέμα φαίνεται πως έπιασαν τόπο», καταλήγοντας με την εξής τοποθέτηση, απευθυνόμενη προς τον πρωθυπουργό:

«Όσο και να φιμώνει την αντιπολίτευση, η ατομική αναισθησία του ανθρώπου που κουνά το δάχτυλο σε όλη την Ελλάδα για να κρύψει τις δικές του εγκληματικές ευθύνες, δεν καλύπτεται».

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

Ο κ. Μητσοτάκης μάλλον κατάλαβε ότι οι γελοίες δικαιολογίες του εκπροσώπου του για το γεγονός ότι έσπασε την καραντίνα και φωτογραφιζόταν αγκαλιά με κόσμο χωρίς μάσκα και μέτρα προστασίας την ώρα που έχουμε κάθε μέρα αρνητικό ρεκόρ σε ανθρώπινες απώλειες, δεν πείθουν κανέναν. Τα τηλέφωνα στα κανάλια να εξαφανίσουν το θέμα φαίνεται πως έπιασαν τόπο.

Alpha, ΑΝΤ1 και Star δεν έπαιξαν καν το θέμα, παρά το γεγονός ότι υπήρχε σχετική τοποθέτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου, on camera αντίδραση του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και σχόλια άλλων κομμάτων της αντιπολίτευσης.

Το MEGA έπαιξε το θέμα, αλλά χωρίς τη φωτογραφία που δείχνει τον κ. Μητσοτάκη να παραβιάζει τα μέτρα προστασίας, λες και ο ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασε γιατί ο κ Μητσοτάκης πήγε για ποδήλατο!

Ο κ. Μητσοτάκης να είναι σίγουρος. Όσο και να φιμώνει την αντιπολίτευση, η ατομική αναισθησία του ανθρώπου που κουνά το δάχτυλο σε όλη την Ελλάδα για να κρύψει τις δικές του εγκληματικές ευθύνες, δεν καλύπτεται.

Αταμάν: «Ό,τι και να γίνει, εμείς θα πάρουμε την σειρά- Αν δεν πάμε F4 δε θα ‘μαι του χρόνου στον Παναθηναϊκό»! (video)

ataman 2 1

Αταμάν: «Ό,τι και να γίνει, εμείς θα πάρουμε την σειρά- Αν δεν πάμε F4 δε θα ‘μαι του χρόνου στον Παναθηναϊκό»! (video)

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού μίλησε μετά την ήττα της ομάδας του, δίνοντας σήμα ανασύνταξης και…

Ρέντη: Αποκαλυπτικοί οι διάλογοι των δραστών – «Θα σας βρούνε όλους κρύους» (video)

ΡΕΝΤΗ

Ρέντη: Αποκαλυπτικοί οι διάλογοι των δραστών – «Θα σας βρούνε όλους κρύους» (video)

Αντιμέτωποι με βαριές ποινικές διώξεις είναι πλέον οι 67 συλληφθέντες για την υπόθεση της δολοφονίας…

Μαζική δηλητηρίαση προστατευόμενων ειδών-Νεκρά 47 ζώα από δηλητηριασμένα δολώματα

εβρος

Μαζική δηλητηρίαση προστατευόμενων ειδών-Νεκρά 47 ζώα από δηλητηριασμένα δολώματα

Ένα πολύ σοβαρό περιστατικό έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο των περιστατικών παράνομης χρήσης δηλητηριασμένων…