ΣΥΡΙΖΑ: Στηρίζει τον Νίκο Παππά για τον Δήμο Αθηναίων

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα στηρίξει τον Νίκο Παππά στον Δήμο της Αθήνας - Κατεβαίνει για δήμαρχος

30

Ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε, την Κυριακή των Βαΐων (09/04), πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα στηρίξει την υποψηφιότητα του μπασκετμπολίστα Νίκου Παππά για τον Δήμο Αθηναίων κατά τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης Τσίπρας ανέφερε: «Στον Δήμο της Αθήνας είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμετην υποστήριξή μας σε μια προσπάθεια που ήδη έχει ξεκινήσει να συγκροτηθεί ένα πλατύτερο μέτωπο συσπείρωσης για την αλλαγή στο Δήμο. […] Ο μεγάλος περίπατος της ταλαιπωρίας και της οικογενειοκρατίας κάποια στιγμή πρέπει να τελειώσει. Μας κούρασε όλους».

Ακόμα, ο ίδιος πρόσθεσε: «Η επιθυμία του γνωστού διεθνούς καλαθοσφαιριστή του Παναθηναικού, παλιότερα και της ΑΕΚ, του Νίκου Παππά να ηγηθεί μιας τέτοιας προσπάθειας είναι μια πολύ θετική εξέλιξη. Το επόμενο διάστημα θα ενθαρρύνουμε και θα συμβάλουμε να γίνει πράξη μια τέτοια εξέλιξη με τη μέγιστη δυνατή συσπείρωση πολιτικών και αυτοδιοικητικών δυνάμεων, ώστε να πετύχουμε το τρίποντο της αλλαγής στο Δήμο της Αθήνας».

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…