Newsroom

Newsroom

ΣΥΡΙΖΑ -Ρήγας: Αν είχα τη στάση των τεσσάρων συντρόφων ή θα ζητούσα συγγνώμη ή θα έφευγα

Χαρακτήρισε ως αγνωμοσύνη τη στάση των διαφωνούτων προς τον πρόεδρο του κόμματος, Στέφανο Κασσελάκη, επαναλαμβάνοντας ότι ο Αλέξης Τσίπρας έκανε αυτό που έπρεπε για να προχωρήσει ο ΣΥΡΙΖΑ.

58db76851dc52440568b470b

Κρίσιμη η σημερινή δεύτερη μέρα της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία αναμένεται η στάση του Στέφανου Κασσελάκη μετά τις αποχωρήσεις Αχτσιόγλου, Τσακαλώτου και Τεμπονέρα από τη συνεδρίαση του Σαββάτου, χωρίς να έχει διεκρινιστεί ακόμα για ποιούς αυτό σημαίνει και οριστική αποχώρηση από το κόμμα. Την ίδια στιγμή αντίθετος με τους διαφωνούντες στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε ο Πάνος Ρήγας στην εκπομπή «Τώρα Μαζί» του OPEN.

«Αν είχα τη στάση των τεσσάρων συντρόφων ή θα ζητούσα συγγνώμη για αυτές τις βαρύτατες εκφράσεις -προς εμένα, προς τα μέλη του κόμματος, όχι μόνο προς τον Στέφανο που τον αφορούσαν- ή θα είχα φύγει ησύχως και αθορύβως», επισήμανε.

Μάλιστα, χαρακτήρισε ως αγνωμοσύνη τη στάση τους προς τον πρόεδρο του κόμματος, Στέφανο Κασσελάκη, επαναλαμβάνοντας ότι ο Αλέξης Τσίπρας έκανε αυτό που έπρεπε για να προχωρήσει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Με ικανοποιεί η στάση του Αλέξη Τσίπρα»

Αφού τόνισε πως το πολιτικό ζήτημα υπερισχύει των πολιτικών αιχμών, ο κ. Ρήγας είπε πως δεν έγινε πολιτική συζήτηση και «ευθύνη έχουν οι σύντροφοι που επέλεξαν να ζητήσουν ψηφοφορία εκ των προτέρων».

Σε ερώτηση για το αν τον ενοχλεί η «σιωπή» Τσίπρα, απάντησε ότι η στάση του πρώην προέδρου του κόμματος τον ικανοποιεί και τη σέβεται απολύτως.