ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Σε προεκλογικό του γραφείο μετέτρεψε το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ο κ. Θεοδωρικάκος

Την αποδοκιμασία του για την προεκλογική χρήση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, ενός πολιτειακού θεσμού που θεωρητικά έπρεπε να είναι αμέτοχος από την προεκλογική αντιπαράθεση εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

syriza 1

«Ο κ. Θεοδωρικάκος σήμερα επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά την ιδιοκτησιακή αντίληψη που έχει η ΝΔ για το κράτος», αναφέρει, σε ανακοίνωσή του, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και εξηγεί: «ανήρτησε βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook όπου υβρίζει και συκοφαντεί τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με το λογότυπο του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη».

«Κύριε Θεοδωρικάκο, ξέρουμε ότι η πολλή συναναστροφή με τον κ. Μητσοτάκη σάς έχει κάνει να το πιστεύετε, αλλά η χώρα δεν είναι τσιφλίκι σας να κάνετε προεκλογική εκστρατεία με τα λογότυπα και τα Γραφεία Τύπου των υπουργείων. Στις 21 Μαΐου ο ελληνικός λαός θα πει “Ως εδώ!” στην αλαζονεία σας», προσθέτει.

Στην ανακοίνωσή του, ο ΣΥΡΙΖΑ επισυνάπτει τις σχετικές αναρτήσεις με το λογότυπο του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

«Ο κ. Θεοδωρικάκος σήμερα επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά την ιδιοκτησιακή αντίληψη που έχει η ΝΔ για το κράτος.

Ανήρτησε βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook όπου υβρίζει και συκοφαντεί τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ με το λογότυπο του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Κύριε Θεοδωρικάκο, ξέρουμε ότι η πολλή συναναστροφή με τον κ. Μητσοτάκη σας έχει κάνει να το πιστεύετε, αλλά η χώρα δεν είναι τσιφλίκι σας να κάνετε προεκλογική εκστρατεία με τα λογότυπα και τα γραφεία Τύπου των Υπουργείων».

Η ανάρτηση του Θεοδωρικακού

whatsapp image 2023 04 23 at 16.11.20 whatsapp image 2023 04 23 at 16.11.47 1

Συγκλονιστική Αριστοτέλους: Νίκησε τον καρκίνο μέσα σε 6 μήνες η Κύπρια αθλήτρια – «Ευτυχώς που διάλεξε εμένα» (Εικόνες)

03ca3a5a764245028e814d8eaaf30441 1

Συγκλονιστική Αριστοτέλους: Νίκησε τον καρκίνο μέσα σε 6 μήνες η Κύπρια αθλήτρια – «Ευτυχώς που διάλεξε εμένα» (Εικόνες)

Αυτή είναι η ιστορία της 32χρονης αθλήτριας του άλματος επί κοντώ.