ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: «Πώς αγόρασε ο Μητσοτάκης σπίτι στο Λυκαβηττό σε τιμή κάτω της αντικειμενικής αξίας;»

«Θα μιλήσουμε προγραμματικά ή επιμένει η ΝΔ για σύγκρουση σε αυτήν την ατζέντα;» διερωτάται η Κουμουνδούρου

μαχιμου mitsotakis

Στην ακίνητη περιουσία του πρωθυπουργού αναφέρεται με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ως απάντησε τα “fake news”, όπως υποστηρίζει, που στοχοποιούν τον Γιάννη Ραγκούση και ρωτά: «Αλήθεια τώρα, η ΝΔ επιμένει να συγκρουστούμε σε αυτή την ατζέντα ή μήπως να μιλήσουμε για πολιτικά προγράμματα;»

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ:

«Εδώ και δέκα μέρες ο μηχανισμός προπαγάνδας της ΝΔ αναπαράγει διαρκώς fake news και στοχοποιεί τον Γιάννη Ραγκούση με στόχο να δημιουργήσει την εντύπωση ότι είμαστε όλοι ίδιοι.

Τελικά όσο και να προσπαθούν είναι εξαιρετικά δύσκολο να πείσουν. Ο κος Μητσοτάκης αποτελεί μια ξεχωριστή κατηγορία από μόνος του.

Το βεβαιώνει εκ νέου το σημερινό πρωτοσέλιδο της Δημοκρατίας που αποδεικνύει ότι αγόρασε την υπερπολυτελή κατοικία 240 τ.μ. στον πιο ακριβό δρόμο της Αθήνας στο Λυκαβηττό, σε τιμή μικρότερη από την αντικειμενική της αξία και υποπολλαπλάσια της εμπορικής της αξίας.

Η βίλα μεσοτοιχία με του Χριστοφοράκου στην Τήνο, το σπίτι του Βολταίρου στο Παρίσι που είχε κρυφτεί για σειρά ετών σε offshore, τα δάνεια του Κήρυκα Χανίων, το σπίτι στο Λυκαβηττό… Έχουμε χάσει το μέτρημα.

Αλήθεια τώρα, η ΝΔ επιμένει να συγκρουστούμε σε αυτή την ατζέντα ή μήπως να μιλήσουμε για πολιτικά προγράμματα;​».

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…