ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Ο Μητσοτάκης είναι ένας Πρωθυπουργός που καταρρέει

Δριμεία κριτική άσκησε στον πρωθυπουργό ο ΣΥΡΙΖΑ , αναφορικά με τις νέες υποσχέσεις στο προσυνέδριο της ΝΔ ότι η κυβέρνηση θα εξαντλήσει τις δυνατότητες στήριξης νοικοκυριών και επιχειρήσεων.  

5554838

Δριμεία κριτική στον Κυριακό Μητσοτάκη για την πολιτική που εφαρμόζει και αποτελεί ευκαιρία για τα συμφέροντα που κερδοσκοπούν πάνω στην αδυναμία νοικοκυριών και επιχειρήσεων, ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ., με αφορμή την ομιλία του πρωθυπουργού στο προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη.

«Το μόνο που έχει καταφέρει να εξαντλήσει ο κ. Μητσοτάκης είναι την υπομονή των πολιτών που βλέπουν το εισόδημά τους να συρρικνώνεται κάθε μέρα από τις επιλογές του: Από την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ εν μέσω ενεργειακής κρίσης, από την αισχροκέρδεια των γαλάζιων golden boys της ΔΕΗ, από την καθήλωση των μισθών, από την άρνηση να μειώσει το ΦΠΑ στα βασικά τρόφιμα, τον ΕΦΚ στα καύσιμα και να βάλει πλαφόν στα τιμολόγια ρεύματος», επισημαίνει.

«Η μόνη στήριξη για την οποία όντως φροντίζει κάθε μέρα, είναι να μετατρέπει τις κρίσεις που ο ίδιος είτε δημιουργεί είτε πολλαπλασιάζει με τις πολιτικές του, σε ευκαιρία για τα συμφέροντα που κερδοσκοπούν πάνω στην αδυναμία νοικοκυριών και επιχειρήσεων», σημειώνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Ο κ. Μητσοτάκης είναι ένας Πρωθυπουργός που καταρρέει. Ό,τι και να πει, οι πολίτες ξέρουν ότι τους εξαπάτησε», καταλήγει η Κουμουνδούρου.