ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: «Η επιχείρηση Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, κατέληξε σε φιάσκο»

Μετά το φιάσκο «Γενικό Λογιστήριο του Κράτους» βγαίνει τώρα ο κ. Σκυλακάκης να διογκώσει τεχνητά το κόστος του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ

skilakakis mits thumb large

«Αυτοί που χρωστάνε ως κόμμα 400 εκ. ευρώ δανεικά κι αγύριστα, κάνουν μαθήματα χρήστης διαχείρισης στον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ που δεν χρωστάει ούτε ένα ευρώ», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, απαντώντας στην δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Θεόδωρου Σκυλακάκη, αναφορικά με το κόστος του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Είναι τέτοια η ένδεια επιχειρημάτων της ΝΔ, που αντί να ασχολείται πώς θα προωθήσει το δικό της πρόγραμμα, ασχολείται νυχθημερόν με το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου και προσθέτει: «Αφού η επιχείρηση Γενικό Λογιστήριο του Κράτους’κατέληξε σε φιάσκο, βγαίνει τώρα ο κ. Σκυλακάκης να διογκώσει τεχνητά το κόστος του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ με λαθροχειρίες και με οικονομικά που θα τα κατέρριπταν ακόμη και πρωτοετείς φοιτητές. Και τι λέει; Ότι όταν ο κ. Μητσοτάκης μέσα σε ένα μόνο χρόνο έχει δώσει 10 δισ. ευρώ σε κουπόνια για να επιδοτεί την αισχροκέρδεια, η οικονομία πάει καλά. Αν όμως μειωθεί ο ΦΠΑ στα τρόφιμα η οικονομία θα πέσει στα βράχια!

Όταν ο κ. Μητσοτάκης δίνει 10 δισ. σε απευθείας αναθέσεις σε ημέτερους η οικονομία ανθίζει. Όταν όμως ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ αυξάνει μετά από 10 χρόνια τους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων, η οικονομία θα καταρρεύσει».

Γενικεύοντας ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει: «Αυτοί που πρέπει να απολογηθούν γιατί οδήγησαν τη χώρα στην χρεοκοπία και τα μνημόνια, κατηγορούν τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ που έβγαλε τη χώρα από τα μνημόνια, ρύθμισε το χρέος και άφησε μαξιλάρι 37 δισ.. Αυτοί που χρωστάνε ως κόμμα 400 εκ. ευρώ δανεικά κι αγύριστα, κάνουν μαθήματα χρήστης διαχείρισης στον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, που δεν χρωστάει ούτε ένα ευρώ. Δεν τους πιστεύει κανείς».