ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Εξηγήσεις από Μητσοτάκη και Βλάχου για παρακολουθήσεις στελεχών των ενόπλων δυνάμεων

Να απαντήσουν ο Κυρ. Μητσοτάκης και η Βασ. Βλάχου αν ισχύει ότι ήταν υπό παρακολούθηση η ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων, ζητάει με ανακοίνωση το γραφείο Τύπου της αξιωματικής αντιπολήτευσης.

AP388546093751

Στις νέες αποκαλύψεις για το σκάνδαλο των υποκλοπών, που θέλουν υπό παρακολούθηση και από την ΕΥΠ τους αρχηγούς των ενόπλων δυνάμεων και τον πρώην προϊστάμενο της Γενικής Διεύθυνσης Εξοπλισμών, στέκεται η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ:

«Η σημερινή αποκάλυψη ότι η ΕΥΠ παρακολουθούσε τους επικεφαλής της εθνικής άμυνας της χώρας σοκάρει κάθε ελληνίδα και κάθε έλληνα και παραπέμπει στις πιο σκοτεινές στιγμές της ελληνικής ιστορίας.

Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει άμεσα ως προϊστάμενος της ΕΥΠ να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις: Ήταν στα αλήθεια υπό παρακολούθηση οι αξιωματούχοι που έχουν ως αποκλειστικό έργο την άμυνα της χώρας έναντι ξένων επιβουλών;

Και αν ναι ποιος ο εθνικός λόγος ;

Το ίδιο ξεκάθαρες απαντήσεις οφείλει να δώσει και η υπεύθυνη για την ΕΥΠ εισαγγελέας, κ. Βλάχου: Υπέγραψε διάταξη για την παρακολούθηση των επικεφαλής της Εθνικής μας Άμυνας ;

Και αν ναι, ποιος ο εθνικός λόγος ;

Η υπομονή του ελληνικού λαού έχει εξαντληθεί και απαιτούνται ξεκάθαρες απαντήσεις.

Σε κάθε περίπτωση ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δεν θα επιτρέψει η αντιδημοκρατική αυτή εκτροπή να θέσει σε κίνδυνο την εθνική μας ασφάλεια».