Ο ένας μετά τον άλλο παραιτούνται τα στελέχη που προτάθηκαν από τον Σωκράτη Φάμελλο, μετά και την παραίτηση και του ίδιου από την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.
Ήδη παραιτήθηκε από Γραμματέας της ΚΟ ο Διονύσης Καλαματιανός, ενώ την παραίτησή του έκανε γνωστή και ο διευθυντής της Αυγής Λάμπρος Τσουκνίδας.
Σύμφωνα με όσα έγραψε ο ίδιος σε ανάρτησή του στο facebook, μετά τις τελευταίες ραγδαίες εξελίξεις και την παραίτηση του Σωκράτη Φάμελλου, θεωρεί ηθικά αυτονόητο να παραδώσει τη θέση του διευθυντή της εφημερίδας.
Η ανάρτηση του Λάμπρου Τσουκνίδα
«Κλήθηκα να υπηρετήσω την ΑΥΓΗ της Κυριακής, από την τιμητική θέση του διευθυντή, από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Σωκράτη Φάμελλο.
Με την παραίτησή του από την προεδρία του κόμματος, θεωρώ ηθικά αυτονόητο να παραδώσω τη θέση.
Ευχαριστώ τον Σωκράτη Φάμελλο για την εμπιστοσύνη.
Εύχομαι καλή συνέχεια στους συναδέλφους μου στο site και στην εφημερίδα, για την τρέχουσα κυριακάτικη έκδοση της οποίας θα εργαστώ κανονικά, στο πλευρό της Συντακτικής Επιτροπής.
Με εκτίμηση
Λάμπρος Αθ. Τσουκνίδας
(Υπέβαλα την παραίτηση χθες, Πέμπτη βράδυ, στις 21:45)».
*Φώτο facebook
Διαβάστε επίσης:
ΣΥΡΙΖΑ: Παραιτήθηκε από Γραμματέας της ΚΟ ο Διονύσης Καλαματιανός
ΣΥΡΙΖΑ: Ο Σωκράτης Φάμελλος παραιτήθηκε από την προεδρία του κόμματος
Νέα ανάρτηση Πολάκη: «Όσοι φύγουν από τον ΣΥΡΙΖΑ να μην ψηφίσουν στην Κεντρική Επιτροπή»
Tα σχόλια στο site έχουν απενεργοποιηθεί. Μπορείτε να σχολιάζετε μέσα από την επίσημη σελίδα στο Facebook
Σχόλια