ΣΥΡΙΖΑ: Οι απειλές σε βάρος του Ανδρέα Νεφελούδη θα πέσουν στο κενό

Την πλήρη στήριξή του στον γγ του υπουργείου Εργασίας, Ανδρέα Νεφελούδη, εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ, στη σκιά των απειλών που δέχτηκε από «τραμπούκους», όπως τονίζει, οι οποίοι προέρχονται από το περιβάλλον του επιχειρηματία Θόδωρου Καρυπίδη.

«Οι απειλές που δέχεται ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εργασίας, Ανδρέας Νεφελούδης, από τραμπούκους που προέρχονται από το περιβάλλον του επιχειρηματία Θ. Καρυπίδη, θα πέσουν στο κενό» επισημαίνει, σε γραπτή ανακοίνωσή του, το Γραφείο Τύπου του κυβερνώντος κόμματος.

Διαβάστε σχετικά: Στοιχεία για την υπόθεση Καρυπίδη προαναγγέλλει ο Ανδρέας Νεφελούδης

«Οι εποχές που οι διάφοροι μεγαλόσχημοι χρησιμοποιούσαν τις ΠΑΕ προκειμένου να εξυπηρετούν τα συμφέροντά τους, με αποτέλεσμα τη συστηματική υπονόμευση του δημοσίου συμφέροντος, έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί» σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει: «Οι φίλαθλοι του Άρη Θεσσαλονίκης, αλλά και όλων των υπόλοιπων ποδοσφαιρικών ομάδων, δεν έχουν κανέναν λόγο να υπερασπίζονται επιχειρηματίες που αφήνουν απλήρωτους εργαζόμενους και φεσώνουν με υπέρογκα ποσά τα ασφαλιστικά ταμεία».

Διαβάστε σχετικά: Απειλές κατά της ζωής του καταγγέλλει ο Ανδρέας Νεφελούδης

«Στεκόμαστε στο πλάι του Ανδρέα Νεφελούδη. Το καθεστώς αυθαιρεσίας που απολάμβαναν ορισμένοι θα αποτελέσει σύντομα παρελθόν» καταλήγει η ανακοίνωση.

Τέμπη: «Καίνε» την κυβέρνηση οι καταθέσεις των συνδικαλιστών – «Ο Καραμανλής είχε ενημερωθεί»

Τέμπη: «Καίνε» την κυβέρνηση οι καταθέσεις των συνδικαλιστών – «Ο Καραμανλής είχε ενημερωθεί»

Οι συνδικαλιστές φέρονται να κατέθεσαν δεκάδες έγγραφα στον ανακριτή σχετικά με την τραγωδία και όσα…